Με πολυάριθμες και κορυφαίες διακρίσεις τιμήθηκε η ATLAS Consulting στην τελετή απονομής των Finance & Accounting Awards, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, στο Sofitel Athens Airport.

Ειδικότερα, η εταιρία αναδείχθηκε ως «Συμβουλευτική Εταιρεία της Χρονιάς» κατακτώντας αυτό το μεγάλο βραβείο και επιπλέον 2 Gold, 4 Silver και 3 Bronze Awards, λαμβάνοντας συνολικά 10 Βραβεύσεις.

Συγκεκριμένα τα βραβεία που απέσπασε η ATLAS Consulting είναι τα εξής:

 

  • WINNER AWARD – Συμβουλευτική Εταιρεία της Χρονιάς!
  • GOLD AWARD – Φορολογιστικές Υπηρεσίες
  • GOLD AWARD – Εργατικές & Μισθοδοτικές Υπηρεσίες
  • SILVER AWARD – Λογιστικές Υπηρεσίες
  • SILVER AWARD – Reporting & Data Analytics
  • SILVER AWARD – Θεσσαλονίκη
  • SILVER AWARD – Business Intelligence & Data Analysis Solutions
  • BRONZE AWARD – Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Στρατηγικής & Οργάνωσης
  • BRONZE AWARD – Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Στελεχών
  • BRONZE AWARD – Επιχειρηματική Αξία & Καινοτομία

Οι πολλαπλές διακρίσεις της ATLAS Consulting στα Finance & Accounting Awards για ακόμη μια χρονιά, αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών (BPO) στον Φορολογιστικό κλάδο και επιπλέον τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας.

Με αφορμή την κατάκτηση του GOLD  Βραβείου για την παροχή Φορολογιστικών Υπηρεσιών ο κος Γιώργος Κάλφας, Ιδιοκτήτης της εταιρίας & Εκτελεστικός Διευθυντής ανέφερε τα εξής:

“Ευχαριστούμε πολύ την Εταιρία Bousias. Θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτό το βραβείο είναι αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας.

Στον τομέα μας, η ομαδικότητα αποτελεί καίριο στοιχείο για την επίτευξη σημαντικών στόχων.

Εμείς το ζούμε, το πιστεύουμε αυτό και καθημερινά υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους μας, το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους μέσα στην ομάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα της ATLAS Consulting και εύχομαι να συνεχίσουμε να προοδεύουμε.

C.E.O. Atlas Consulting Γιώργος Κάλφας

Παράλληλα, η κα Αλίκη Πατσούμη Payroll Supervisor, ανέβηκε στην σκήνη για να παραλάβει το GOLD  Βραβείο για τις Εργατικές & Μισθοδοτικές Υπηρεσίες της ATLAS Consulting.

“Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό το βραβείο και θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου.

Κατ’ αρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τα αγαπημένα μου αδέρφια, Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα και Γιώργο Κάλφα, για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει σε αυτό τον τομέα.

Την Payroll ομάδα μου, που εργαστήκαμε με κοινό στόχο τη ορθή εξυπηρέτηση και υπηρεσία προς τους πελάτες μας, και με χαρά μπορούμε να πούμε ότι το καταφέραμε.

Συνεχίζουμε δυναμικά ως ομάδα, με συνεχή μελέτη, θέληση και πείσμα, προσανατολισμένοι πάντα στην υψηλής αξίας παροχή υπηρεσιών.

Ευχαριστώ και πάλι για αυτήν την τιμή, και προσβλέπουμε σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Payroll Supervisor Aliki Patsoumi

Παραλαμβάνοντας το Μεγάλο Βραβείο της Συμβουλευτική Εταιρεία της Χρονιάς, η κα Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα, Ιδιοκτήτρια της εταιρίας και Γενική Διευθύντρια, δήλωσε:

“Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτήν τη διάκριση. Κάθε χρόνο, όταν βραβευόμαστε, η πρώτη μας σκέψη είναι να ευχαριστήσουμε το Θεό που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε.

Ωστόσο, θέλουμε επίσης να εκφράσουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας προς την Ομάδα της ATLAS Consulting, που συντάχθηκε με το όραμα που μοιραζόμαστε εγώ και ο σύζυγός μου.

Χάρη σε αυτήν την ομάδα, καταφέρνουμε επι συνεχόμενα έτη ν΄ αναπτυσσόμαστε, να καινοτομούμε και να πηγαίνουμε μπροστά.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ πηγαίνει στον σύζυγό μου και τους πρωτεργάτες της ATLAS τους γονείς μου, που πριν από 52 χρόνια ξεκίνησαν αυτό το εγχείρημα και εμείς μαζί το φροντίζουμε ώστε να καρποφορεί.

Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε όλοι καλά. “

Co-Founder | General Manager Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα

Τέλος εκ μέρους όλης της εταιρίας μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Boussias events για την εξαιρετική διοργάνωση.