Οι συνεργάτες μας ανά τον κόσμο

Έχοντας την εξωστρέφεια ως ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της εταιρίας μας, είμαστε μέλη Εθνικών Οργανισμών αλλά και Ελληνικών Εμπορικών ΕπιμελητηρίωνΠαράλληλα εμφανίζουμε ιδιαίτερα ενεργή δράση σε Διεθνείς Οργανισμούς, Παγκόσμια Δίκτυα και ενώσεις εταιριών του κλάδου μας. 

Στα πλαίσια αυτά, η εξειδικευμένη ομάδα των συμβούλων επιχειρήσεων της  A.TL.AS Consulting, δύναται να ανταποκριθεί σε περίπλοκες επιχειρηματικές προκλήσεις των πελατών μας, με υπηρεσίες οι οποίες ξεπερνούν τα όρια ενός επιχειρηματικού τομέα καθώς και τα εθνικά σύνορα, σε συνεργασία με άλλες εταιρείες μέλη του διεθνούς δικτύου μας.  

3 λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας

Διεθνής Συνεργασίες
με Αξιόπιστη Τεχνογνωσία
Atlas_Consulting_Growing_Your_Business

Υψηλή Ποιότητα
στην Παροχή Λύσεων

Διαχείριση Έργου
Κεντρικά & Ολιστικά

Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη της Accace Circle! 

H Accace Circle είναι μια ενεργή και δημιουργική Επιχειρηματική Κοινότητα παρόμοιων Παρόχων και Συμβούλων Λογιστικής, Φορολογικών, Μισθοδοσίας (BPO services) που παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες με έμφαση στην αξιοσημείωτη εμπειρία πελατών.

Καλύπτοντας σχεδόν 40 δικαιοδοσίες με περισσότερους από 2.000 επαγγελματίες, υποστηρίζουμε περισσότερους από 10.000 πελάτες, κυρίως μεσαίες και διεθνείς εταιρείες Fortune 500 από διάφορους τομείς, και επεξεργαζόμαστε τουλάχιστον 170.000  άτομα σε μισθοδοσία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η κοινότητά μας λειτουργεί υπό μια κεντρική διαχείριση λογαριασμών και διαδικτυακή πλατφόρμα, αλλά παρέχει τοπική υποστήριξη και γνώση μέσω μιας ευρείας κοινότητας των μελών της.

Συμμετέχουμε σε Δίκτυα & Ενώσεις του κλάδου μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας Δελτίο

για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα μας!