Τιμητικές Διακρίσεις ATLAS Consulting

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όλη την ομάδα μας καθώς χάρη στην ενότητα, τον επαγγελματισμό & την εξαιρετική συνεργασία όλων των μελών, απονεμήθηκαν στην ATLAS Consulting τα παρακάτω βραβεία:

Συμβουλευτική Εταιρεία της Χρονιάς

10 Βραβεία στα Finance & Accounting Awards 2024

Η ATLAS CONSULTING αναδείχθηκε ως «Συµβουλευτική Εταιρεία της Χρονιάς» κατακτώντας αυτό το μεγάλο βραβείο και επιπλέον 2 Gold, 4 Silver και 3 Bronze Awards, λαμβάνοντας συνολικά 10 Βραβεύσεις.

10 Βραβεία στα ACCOUNTING AWARDS 2023

Τέσσερα Gold, τέσσερα Silver, ένα Bronze και ένα μεγάλο βραβείο Platinum έλαβε η A.TL.AS Consulting στα Ελληνικά Finance & Accounting Awards 2023, για τις υψηλών προδιαγραφών καταξιωμένες λύσεις και υπηρεσίες της.

Διπλή Βράβευση στα Διεθνή βραβεία Leaders in Law 2022

Την χαρούμενη γιορτινή ατμόσφαιρα στην A.TL.AS Consulting, ήρθε να συμπληρώσει η παραλαβή δύο διεθνών βραβείων από τον οργανισμό Leaders in Law.

Πολλαπλή Διάκριση στα Accounting Awards 2022

Για ακόμη μια χρόνια η Atlas Consulting ξεχώρισε στον διαγωνισμό Accounting Awards αποσπώντας 8 τιμητικά βραβεία.

Βράβευση στα Διεθνή βραβεία Leaders in Law 2022

Επίσημα λοιπόν η πρώτη διεθνής διάκριση και βράβευση!
Είναι ιδιαίτερη τιμή, ένας διεθνής οργανισμός να μας βραβεύει και να αναγνωρίζει την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της #AtlasConsultingDreamTeam

Διάκριση στα Accounting Awards 2020

Οι διακρίσεις ποτέ δεν έρχονται μόνες τους. Πίσω από αυτές, υπάρχει σκληρή εργασία, εστίαση στην λεπτομέρεια και στην ποιότητα μα πάνω από όλα, Αγάπη για αυτό που κάνουμε.

Δείτε τα Βίντεο μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας Δελτίο

για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα μας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο