info@atlasconsulting.gr

Ίδρυση Εταιρίας στην Ελλάδα

ΕΥΚΟΛΗ & ΓΡΗΓΟΡΗ ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΕ ΕΞΙ ΒΗΜΑΤΑ!

ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ A.TL.AS OUTSOURCING

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΡΦΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ A.TL.AS OUTSOURCING

| ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Είμαστε κοντά σας για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα σας όπως: ‘’Τι εταιρία να ανοίξω; Ποια τα θετικά και ποια τα αρνητικά κάθε νομικής μορφής; Που να κάνω έδρα; Ποια είναι τα κόστη έναρξης κάθε μορφής επιχείρησης; Τι επιβαρύνσεις και τι κόστη θα έχω; Πως θα την αναπτύξω και θα οργανώσω την επιχείρηση μου;’’ 

| ποια ειναι τα βηματα;

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ

Είναι σοφό πριν ξεκινήσετε, να βρείτε μια Αξιόπιστη και Έμπειρη Ομάδα Λογιστών, Φοροτεχνών και Νομικών ώστε να σας βοηθήσουν καθ’ όλη τη διαδικασία σύστασης της εταιρίας σε αντίθεση με την ‘αναζήτηση’ πληροφοριών μέσα από το διαδίκτυο.

Όλη η ομάδα μας είναι εδώ για να σας υποστηρίξει!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΑΣ

Το να επιλέξετε τη νομική μορφή που ταιριάζει στις ανάγκες και στο επιχειρηματικό σας πλάνο, μπορεί να είναι περίπλοκο και πολυπαραγοντικό.

Ποιος τύπος εταιρίας ταιριάζει με τις ανάγκες και το πλάνο σας; Με ποιο κριτήριο επιλέγουμε τη βέλτιστη εταιρική μορφή;

Είμαστε εδώ για να αποσαφηνίσουμε ακριβώς τα παραπάνω, ώστε να έχετε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε την μεγάλη απόφαση!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ & ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

Κάθε νομική μορφή έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και μια λίστα από λογιστικές, φορολογικές και νομικές υποχρεώσεις. Μάθετε ποιες είναι οι ετήσιες, τριμηνιαίες, μηνιαίες αλλά και κάθε άλλη υποχρέωση, ώστε να κάνετε τον προγραμματισμό σας.

Μαζί με τη σύσταση της εταιρίας σας, ενημερώνεστε προκαταβολικά ώστε να έχετε καθολική γνώση των υποχρεώσεών σας.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ

“Πόσο χρόνο θα πάρει για να γίνει η σύσταση της εταιρίας και τι θα μου κοστίσει;” μας ρωτούν συχνά οι πελάτες μας. Χρόνος και χρήμα, δύο βασικοί πόροι που τους σεβόμαστε απόλυτα.

Από την αρχή, αποσαφηνίζουμε τα κόστη και το χρόνο προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύσταση της νομικής μορφής που επιθυμείτε ενώ παρέχουμε ένα απολύτως φιλικό τόσο οικονομικά όσο και χρονικά, ξεκάθαρο πακέτο υποστήριξης στη σύσταση της εταιρίας σας.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ A.TL.A.S CONSULTING ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Αφού επιλέξετε τη νομική μορφή που ταιριάζει στις ανάγκες και στο πλάνο σας, φροντίζουμε με ακρίβεια όλη τη διαδικασία για τη σύσταση της εταιρίας σας: καταστατικό, προετοιμασία εντύπων, επισκέψεις σε φορείς, μέχρι να πάρετε ΑΦΜ και να είναι πλήρως έτοιμη προς λειτουργία-ενεργοποίηση.

Προσφέρουμε Ολοκληρωμένη Λύση “με το ΑΦΜ στο χέρι” για τη σύσταση εταιριών.  Επίσης αν είστε εταιρία παροχής υπηρεσιών και θέλετε να ελατττώστε τα έξοδα εγκατάστασης, έχουμε τη δυνατότητα της πρόσθετης παροχής Φορολογικής Έδρας.

Σας βοηθούμε να δαμάσετε τη γραφειοκρατία και την πολυνομία.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ, ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! 

Μέσα σε λίγες μέρες και κυρίως έχοντας αποσαφηνισμένα όλα τα δεδομένα, ολοκληρώνεται η σύσταση της εταιρίας σας, με ΑΦΜ και αποκτά νομική υπόσταση.

Καλωσόρισατε στον κόσμο της Επιχειρηματικότητας!

Τώρα ήρθε η ώρα να απογειώσετε τη δραστηριότητα σας και παράλληλα εμείς είμαστε πάντα κοντά σας να παρέχουμε περαιτέρω με Φορολογιστική Υποστήριξη προσαρμοσμένη απολύτως στις ειδικότερες ανάγκες σας.

| Με ποια κριτηρια θα επιλεξω τη μορφη εταιριας που μου ταιριαζει;

| Ποιον Τυπο Εταιριας να επιλεξω;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι νομικών προσώπων και τύπων εταιριών που μπορεί να επιλέξει κάποιος όταν θέλει να ξεκινήσει επιχειρηματική δραστηριότητα. Η πιο διαδεδομένη μορφή εταιρίας τα τελευταία χρόνια είναι η ΙΚΕ – Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία.

Μπορούμε να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε προκειμένου να επιλέξετε τo σωστό τύπο επιχείρησης σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Ας σημειωθεί ότι μπορεί να υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε περίπτωση.

Επικεντρώστε την ενέργειά σας στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και άφησε σε εμάς να φροντίσουμε τα πάντα γύρω από τη Σύσταση της Εταιρίας-Επιχείρησής σας όπως και πολλά περισσότερα!

| Οι υπηρεσιες μας

 

Πώς μπορούμε να σας υποστηρίξουμε!

Η Ολοκληρωμένη Υπηρεσία της A.TL.AS Consulting για την Ίδρυση Eπιχειρήσεων και Eταιριών!

Συμβουλευτική για τη Σύσταση

Παροχή Φορολογικής Έδρας

Συμβουλευτική Εταιρικού Δικαίου

Υπηρεσία Νομικού Αντιπροσώπου

Διαδικασίες Σύστασης Επιχείρησης

Έκδοση Τραπεζικού Λογαριασμού

Βραβευμένες Επιχειρηματικές Λύσεις A.TL.AS!

Χρειάζεστε ολοκληρωμένη υποστήριξη για όλες τις ανάγκες της νεοσύστατης επιχείρησης σας;