Ίδρυση Εταιρίας στην Ελλάδα

i

Εύκολη & γρήγορη ίδρυση Εταιρίας σε έξι βήματα!

Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή μορφής εταιρίας

Έναρξη επιχειρηματικής Δραστηριότητας στην Ελλάδα!

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη A.TL.AS Outsourcing

Σύσταση Επιχείρησης στην Ελλάδα

 

Είμαστε κοντά σας για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα σας όπως: ‘’Τι εταιρία να ανοίξω; Ποια τα θετικά και ποια τα αρνητικά κάθε νομικής μορφής; Που να κάνω έδρα; Ποια είναι τα κόστη έναρξης κάθε μορφής επιχείρησης; Τι επιβαρύνσεις και τι κόστη θα έχω; Πως θα την αναπτύξω και θα οργανώσω την επιχείρηση μου;’’

Ποια είναι τα βήματα;

 

Βρείτε τους ανθρώπους σας

Είναι σοφό πριν ξεκινήσετε, να βρείτε μια Αξιόπιστη και Έμπειρη Ομάδα Λογιστών, Φοροτεχνών και Νομικών ώστε να σας βοηθήσουν καθ’ όλη τη διαδικασία σύστασης της εταιρίας σε αντίθεση με την ‘αναζήτηση’ πληροφοριών μέσα από το διαδίκτυο. Όλη η ομάδα μας είναι εδώ για να σας υποστηρίξει!

Επιλέξτε σωστά σύμφωνα με τις ανάγκες σας τον τύπο επιχείρησης που ταιριάζει στο πλάνο σας 

Το να επιλέξετε τη νομική μορφή που ταιριάζει στις ανάγκες και στο επιχειρηματικό σας πλάνο, μπορεί να είναι περίπλοκο και πολυπαραγοντικό. Ποιος τύπος εταιρίας ταιριάζει με τις ανάγκες και το πλάνο σας; Με ποιο κριτήριο επιλέγουμε τη βέλτιστη εταιρική μορφή; Είμαστε εδώ για να αποσαφηνίσουμε ακριβώς τα παραπάνω, ώστε να έχετε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε την μεγάλη απόφαση!

Ενημερωθείτε για τις φορολογικές, λογιστικές & Νομικές Υποχρεώσεις σας 

Κάθε νομική μορφή έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και μια λίστα από λογιστικές, φορολογικές και νομικές υποχρεώσεις. Μάθετε ποιες είναι οι ετήσιες, τριμηνιαίες, μηνιαίες αλλά και κάθε άλλη υποχρέωση, ώστε να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Μαζί με τη σύσταση της εταιρίας σας, ενημερώνεστε προκαταβολικά ώστε να έχετε καθολική γνώση των υποχρεώσεών σας.

Υπολογίστε το χρόνο και το κόστος σύστασης της εταιρίας που επιλέξατε 

“Πόσο χρόνο θα πάρει για να γίνει η σύσταση της εταιρίας και τι θα μου κοστίσει;” μας ρωτούν συχνά οι πελάτες μας. Χρόνος και χρήμα, δύο βασικοί πόροι που τους σεβόμαστε απόλυτα. Από την αρχή, αποσαφηνίζουμε τα κόστη και το χρόνο προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύσταση της νομικής μορφής που επιθυμείτε ενώ παρέχουμε ένα απολύτως φιλικό τόσο οικονομικά όσο και χρονικά, ξεκάθαρο πακέτο υποστήριξης στη σύσταση της εταιρίας σας.

Η ομάδα της A.TL.AS CONSULTING φροντίζει με επιμέλεια όλη την διαδικασία σύστασης εταιριών πανελλαδικά

Αφού επιλέξετε τη νομική μορφή που ταιριάζει στις ανάγκες και στο πλάνο σας, φροντίζουμε με ακρίβεια όλη τη διαδικασία για τη σύσταση της εταιρίας σας: καταστατικό, προετοιμασία εντύπων, επισκέψεις σε φορείς, μέχρι να πάρετε ΑΦΜ και να είναι πλήρως έτοιμη προς λειτουργία-ενεργοποίηση.

Προσφέρουμε Ολοκληρωμένη Λύση “με το ΑΦΜ στο χέρι” για τη σύσταση εταιριών. Επίσης αν είστε εταιρία παροχής υπηρεσιών και θέλετε να ελατττώστε τα έξοδα εγκατάστασης, έχουμε τη δυνατότητα της πρόσθετης παροχής Φορολογικής Έδρας. Σας βοηθούμε να δαμάσετε τη γραφειοκρατία και την πολυνομία.

Η εταιρία σας είναι έτοιμη, καλές δουλειές

Μέσα σε λίγες μέρες και κυρίως έχοντας αποσαφηνισμένα όλα τα δεδομένα, ολοκληρώνεται η σύσταση της εταιρίας σας, με ΑΦΜ και αποκτά νομική υπόσταση.

Καλωσόρισατε στον κόσμο της Επιχειρηματικότητας!

Τώρα ήρθε η ώρα να απογειώσετε τη δραστηριότητα σας και παράλληλα εμείς είμαστε πάντα κοντά σας να παρέχουμε περαιτέρω με Φορολογιστική Υποστήριξη προσαρμοσμένη απολύτως στις ειδικότερες ανάγκες σας.

Με ποια κριτήρια θα επιλέξω τη μορφή εταιρίας που μου ταιριάζει;

Ύψος Επενδυόμενου Υποχρεωτικού Κεφαλαίου Εκκίνησης

Περιορισμένη ή Απεριόριστη Ευθύνη Εταίρων

Διαχειριστικό Κόστος και Λογιστικό Κόστος

Αξιοπιστία Απέναντι σε Επενδυτές

Ποιο τύπο εταιρίας να επιλέξω;

 

Υπάρχουν διάφοροι τύποι νομικών προσώπων και τύπων εταιριών που μπορεί να επιλέξει κάποιος όταν θέλει να ξεκινήσει επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η πιο διαδεδομένη μορφή εταιρίας τα τελευταία χρόνια είναι η ΙΚΕ – Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία.

Μπορούμε να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε προκειμένου να επιλέξετε τo σωστό τύπο επιχείρησης σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ας σημειωθεί ότι μπορεί να υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε περίπτωση.

Επικεντρώστε την ενέργειά σας στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και άφησε σε εμάς να φροντίσουμε τα πάντα γύρω από τη Σύσταση της Εταιρίας – Επιχείρησής σας όπως και πολλά περισσότερα!

Ατομική Επιχείρηση

Υποκατάστημα Ξένης Εταιρίας

Προσωπική Εταιρία Ομόρρυθμη Ετερόρρυθμη

Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία

Ανώνυμη Εταιρία

Our services

Συμβουλευτική για τη Σύσταση

Παροχή Φορολογικής Έδρας

Συμβουλευτική Εταιρικού Δικαίου

Υπηρεσία Νομικού Αντιπροσώπου

Διαδικασίες Σύστασης Επιχείρησης

Έκδοση Τραπεζικού Λογαριασμού

Our awards

Βραβευμένες Επιχειρηματικές Λύσεις A.TL.AS!

Local efforts, maximum gains!

Μάθετε τι σημαίνει να διατηρείς μια εταιρία στην Ελλάδα και πως διασφαλίζετε το μέγιστο δυνατό όφελος!

Μετάβαση στο περιεχόμενο