Αναπτυξιακός Νόμος

Νέος αναπτυξιακός νόμος

 

Ο Νέος Αναπτυξιακός νόμος (ν. 4887/2022) αφορά ιδιωτικές επενδύσεις και διαμορφώνει ένα πλήρες, ελκυστικό, ευέλικτο και αποτελεσματικό επενδυτικό κλίμα το οποίο θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στην εθνική και τοπική μας οικονομία.

Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία υλοποίησης ιδιωτικών επενδύσεων, όπου περιλαμβάνει επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, φοροαπαλλαγές και ενισχύσεις έως και 70% των δαπανών.

Παρακάτω παρουσιάζονται τα ενεργά καθεστώτα του νέου Αναπτυξιακού νόμου στην Ελλάδα.

Κλειστά προγράμματα

Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα | 2ος Κύκλος

Έναρξη 01/06/2023 λήξη 29/09/2023Ημερομηνία έναρξης της υποβολής αιτήσεων: Έναρξη 01 Ιουνίου 2023 λήξη 29 Σεπτεμβρίου 2023 το καθεστώς «Μεταποίηση…

περισσότερα

Ενίσχυση Τουριστικών Επενδύσεων | 2ος κύκλος

Έναρξη 12/06/2023 λήξη 23/10/2023Ημερομηνία έναρξης της υποβολής αιτήσεων: 12.06.2023 Σκοπός του παρόντος καθεστώτος είναι η χορήγηση ενισχύσεων σε…

περισσότερα

A.TL.AS επένδυση στην πράξη

 

Οι σύμβουλοι της A.TL.AS Consulting βρίσκονται μαζί σας για να πραγματοποιήστε το δικό σας επενδυτικό σχέδιο στην πράξη!

Σας υποστηρίζουμε στην κατάλληλη επιλογή του επενδυτικού προγράμματος, κατανοώντας τις εταιρικές σας ανάγκες, ενώ παράλληλα παρέχουμε όλες τις κατευθυντήριες οδηγίες για την διευκόλυνση σας στην συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των ειδικών μας στην εκπόνηση της απαιτούμενης οικονομοτεχνικής μελέτης, δύναται να αποφέρει υψηλά επιθυμητά αποτελέσματα στην επιχειρηματική αξιολόγηση σας.

Η end-to-end υπηρεσία μας διασφαλίζει την ορθή υλοποίηση του επιδοτούμενου προγράμματος, φροντίζοντας για κάθε λεπτομέρεια μέχρι την ολοκλήρωση των εκταμιεύσεων.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων

CAPTCHA image
Μετάβαση στο περιεχόμενο