Υποστήριξη Τεχνολογικών Εταιριών

Αμεσότητα | Εμπεριστατωμένη Γνώση | Ολοκληρωμένη Εξυπηρέτηση

Με επίκεντρο τις ανάγκες των τεχνολογικών εταιριών

 

Υποστηρίζουμε ενεργά το οικοσύστημα των τεχνολογικών εταιριών εδώ και πολλά χρόνια, δίνοντας ομιλίες σε events, όντες μέντορες σε business accelarators και έχοντας ένα μεγάλο portfolio εταιριών που μας έχουν εμπιστευθεί (40% του πελατολογίου μας είναι τεχνολογικές εταιρίες υφιστάμενες & ώριμες). Γνωρίζουμε ακριβώς τις ανάγκες και τα στάδια που περνά μια τεχνολογική εταιρία, τις αγωνίες, τα πρακτικά θέματα και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες.

Λογιστική Υποστήριξη Τεχνολογικών Εταιριών

 

Γνωρίζεις ότι η τεχνολογική επιχείρηση έχει αρκετές ιδιαιτερότητες ως προς την λογιστική παρακολούθηση; Η αξία του να γνωρίζει ο Λογιστής σου ακριβώς τι πρέπει να κάνει και να παρακολουθεί όταν μπαίνει ένας επενδυτής στο εταιρικό σχήμα, τι πρέπει να προσέξεις, τι reporting χρειάζεται κτλ, είναι ανεκτίμητη!

Νομική Υποστήριξη

 

Από τις ιδιαιτερότητες ενός καταστατικού έως την προετοιμασία συμβάσεων εργασίαςσυμβάσεων μη ανταγωνισμού καθώς και συμφωνιών τήρησης απορρήτου (NDA, την προστασία προσωπικών δεδομένων καθώς και την κατάρτιση εμπορικών συμβάσεων με πελάτες και προμηθευτές είναι ανάμεσα στα νομικά θέματα που έχει να αντιμετωπίσω μια τεχνολογική εταιρία και εμείς σε υποστηρίζουμε σε αυτά).

Έκδοση Μισθοδοσίας

 

Γνωρίζεις ότι η τεχνολογική επιχείρηση έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και ως προς την μισθολογική παρακολούθηση;

Η εξειδίκευσή μας σε θέματα μισθοδοσίας θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από κακοτοπιές. Η απόλυτη εναρμόνιση με τα θέματα εργατικής νομοθεσίας είναι απαραίτητη και ειδικά όταν συνδυάζεις την προσφορά εργασίας με μελλοντική απόκτηση εταιρικών μεριδίων.

Φορολογική Έδρα & Υποστήριξη Τεχνολογικών Εταιριών

Γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες μιας τεχνολογικής εταιρίας διαρκώς μεταβάλλονται, προσφέρουμε την δυνατότητα να έχεις την αρχική φορολογική σου έδρα με ελάχιστο κόστος και με το κύρος της επαγγελματικής εγκατάσταση!

Και αν η φορολογική έδρα δεν είναι το ζητούμενο, βρες οργανωμένους χώρους για το meeting, το σεμινάριο αλλά κα το virtual γραφείο σου, στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!

Μεγαλώνοντας η τεχνολογική εταιρία συνήθως κάνει υποκαταστήματα στο εξωτερικό ή μεταφέρει την έδρα της αλλού. Ένας έμπειρος Φορολογικός Σύμβουλος μπορεί να σε σώσει από πολλές κακοτοπιές.

Ο έγκαιρος Φορολογικός σχεδιασμός, η κατανόηση των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικών Απεικόνισης, η τεκμηρίωση των ενδοομιλικών συναλλαγών & οι ενοποιημένες λογιστικές καταστάσεις, είναι θέματα που γνωρίζουμε πώς αντιμετωπίζονται όταν οι πελάτες μας μεγαλώνουν και αναπτύσσονται!

Branding & Growth Strategy

 

H οπτική επικοινωνία, η τοποθέτηση και η αναγνωρισιμότητας της τεχνολογικής εταιρίας είναι μερικά από τα κλειδιά για την επιτυχία την επιτυχία της. Στρατηγική branding, σχεδίαση logo και εταιρικής ταυτότητας καθώς και η δημιουργία του brand manifesto μαζί με την Στρατηγική περαιτέρω ανάπτυξης είναι από τα θέματα που μπορούμε με την ομάδα μας να υποστηρίξουμε.

Υποστήριξη Χρηματοδότησης & Πνευματικής Ιδιοκτησίας

 

Η εύρεση χρηματοδότησης και η επιλογή του κατάλληλου χρηματοδοτικού μίγματος είναι κρίσιμη για την εξέλιξη και την βιωσιμότητας μιας τεχνολογικής εταιρίας, ειδικά στα πρώτα της βήματα αλλά και στην συνέχεια. Σε βοηθάμε να εκπονήσεις το επιχειρηματικό σου πλάνο ή το εκπονούμε εμείς για σένα, προκειμένου να το παρουσιάσεις σε πιθανούς επενδυτές καθώς και χρηματοδοτικούς διαγωνισμούς.

Ιδιαιτερότητες επίσης παρουσιάζουν τα θέματα που αφορούν την πνευματική ιδιοκτησία, την κατοχύρωση του ονόματος, των αλγορίθμων των software, των βιομηχανικών σχεδίων κτλ όπου μεγαλώνοντας μια τεχνολογική εταιρία μοιραία αντιμετωπίζει. Σε συνεργασία με Ειδικούς πάνω στην Προστασία της Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Δικαιωμάτων, σε βοηθάμε να διαφυλάξεις την άυλη περιουσία της τεχνολογικής εταιρίας.

Υποστήριξη Χρηματοδότησης Τεχνολογικής Εταιρίας

 

Η εύρεση χρηματοδότησης και η επιλογή του κατάλληλου χρηματοδοτικού μίγματος είναι κρίσιμη για την εξέλιξη και τη βιωσιμότητα μιας νεοφυούςτεχνολογικής εταιρίας, ειδικά στα πρώτα της βήματα αλλά και στη συνέχεια.
Σε βοηθούμε να εκπονήσεις το επιχειρηματικό σου πλάνο ή το εκπονούμε  εμείς για σένα, προκειμένου να το παρουσιάσεις σε πιθανούς επενδυτές ή/και χρηματοδοτικούς διαγωνισμούς.

Our services

Λογιστική Υποστήριξη Τεχνολογικών Εταιριών

Νομική Υποστήριξη

Έκδοση Μισθοδοσίας

Φορολογική Έδρα & Υποστήριξη Τεχνολογικών Εταιριών

Branding & Growth Strategy

Υποστήριξη Χρηματοδότησης & Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Υποστήριξη Χρηματοδότησης Τεχνολογικής Εταιρίας

Our awards

Βραβευμένες Επιχειρηματικές Λύσεις A.TL.AS!

Create on strong foundations!

Οραματίζεστε την ίδρυση της δικής σας Τεχνολογικής Εταιρίας;