Σε αυτόν το χώρο μπορείς να βρεις μια σειρά από  πηγές ενημέρωσης – free resources, για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου γύρω από την επιχειρηματικότητα μέσα από τα άρθρα, τα reports,  τα ebooks, τα inspirational vitamins, τα videos που προσφέρουμε εντελώς δωρεάν στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Για να δημιουργηθεί αυτό το υλικό χρειάστηκε χρόνος, μεράκι, έμπνευση και είναι μια πρόγευση της ποιότητας υπηρεσιών που παρέχουμε αλλά και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (Corporate Social Responsibility – CSR) που αναλαμβάνουμε για την αναβάθμιση των γνώσεων σε θέματα επιχειρηματικότητας, επαγγελματικής και προσωπικής επιτυχίας των ανθρώπων που στρέφονται προς την υγιή επιχειρηματικότητα και τον υγιή επαγγελματισμό.

Στο blog μας θα βρεις, περίπου 150 άρθρα, 4 ebooks, αρκετά videos και ενημερωτικά δελτία ειδήσεων πάνω στην επιχειρηματικότητα, την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη! Και συνεχώς προσθέτουμε, συνεχώς αναβαθμίζουμε την συλλογή μας.

Σε προτρέπουμε να επικοινωνήσεις μαζί μας αν θέλεις διευκρινήσεις, έχεις σχόλια ή αν θέλεις να προσθέσεις και εσύ, δικό σου άρθρο, που έχει σχέση με την επιχειρηματικότητα 🙂

Καλή σου ανάγνωση!

Θέλεις να παίρνεις νέα μας συχνά; Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ:

[mc4wp_form]

Υποσχόμαστε να κάνουμε καλή χρήση του email σου – Δεν μας αρέσει να spamάρουμε το κοινό μας!