Με απόλυτη επιτυχία έγινε και η 4η συνάντηση των Atlas Coaching Series4ο Life Coaching Workshop: “Delivering your own quality of life – Αναπτύσσοντας και Βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μας”!

Η ζωή μας είναι πολύ όμορφη για να την αφήνουμε να περνά χωρίς να φροντίζουμε για την ποιότητα της.

Αυτή η συνάντηση είχα τα πάντα: και πολύ εργασία με τον εαυτό μας και την ευθυγράμμιση μας με τους στόχους μας για την αναβάθμιση της προσωπικής μας ποιότητας και διάδραση με ανθρώπους που θέλουν και αυτοί να αναβαθμίζουν τον εαυτό τους προσωπικά και επαγγελματικά, και υπέροχα χαμόγελα και πολύ θετική ενέργεια. Η ανάπτυξη και βελτίωση της προσωπικής μας ποιότητας  δεν είναι εύκολη υπόθεση, ούτε ολοκληρώνεται σε ένα workshop.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι συναντήσεις Atlas Coaching Series σε  βοηθάν να έρθεις  σε επαφή με τον εαυτό σου, να κατανοείς τι θέλεις, τι μπορείς και έπειτα να καταγράφεις για τις αλλαγές που οφείλεις να κάνεις, το σχέδιο που οφείλεις να εφαρμόσεις ώστε συνεχόμενα να κάνεις βήματα προς την πραγματοποίηση των στόχων σου.
Την Κυριακή όσοι ήταν κοντά μας έμαθαν νέα πράγματα, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους και κατέγραψαν εκείνα τα βήματα που οφείλουν να κάνουν, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητας τους, του εαυτού  αλλά και τον σχέσεων τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  θερμά όλους αυτούς που κατάφεραν να έρθουν για την συμμετοχή σου στο 4ο Life Coaching Workshop, που με πολύ φροντίδα και αγάπη προετοιμάσαμε όλη η ομάδα της Atlas Consulting και του AtlasHub.

“Ο ελέφαντας τρώγεται μπουκιά μπουκιά”, έτσι και οι στόχοι μας, όσο μεγάλοι και αν είναι, επιτυγχάνονται βήμα βήμα.
Οι άνθρωποι της κοινότητας των συναντήσεως Atlas Coaching Series είναι όλοι τους υπέροχοι, ξεχωριστοί και οι άνθρωποι που βοηθάν με το παράδειγμα τους να δείξουν ότι αν θέλει ένας άνθρωπος να πετύχει και προσωπικά και επαγγελματικά, βρίσκει τον επαγγελματία Coach που θα τον βοηθήσει με τα κατάλληλα εργαλεία, τους κατάλληλους μηχανισμούς και τις κατάλληλες γνώσεις, να τα καταφέρει! Αυτή η υπέροχη ομάδα ανθρώπων, που συνέχεια εμπλουτίζεται, άρχισαν να βλέπουν απτά και ποιοτικά αποτελέσματα βελτίωσης και στην ζωή και στην καριέρα τους  μέσα από την συμμετοχή τους στα μηνιαία Coaching Workshop μας!
Και αυτό είναι η πιο μεγάλη ανταμοιβή για εμάς!
Καλή αντάμωση σε ένα μήνα, με ένα θέμα που το επιλέξανε οι φίλοι-coachees μας και με guest ομιλητή-έκπληξη!
Stay tuned!

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο