20-21 Νοεμβρίου : Youth Today

Η εταιρία μας και το AtlasHub, αποτελούν έναν από τους βασικούς συνεργάτες του  διήμερου συνέδριου Youth Today της AIESEC.

20/11 Keynote speaker της πρώτης μέρας του συνεδρίου , η  Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα με θέμα ” Ευτυχισμένοι Άνθρωποι- Χαρούμενες & Αποδοτικές Επιχειρήσεις ( Happy People – Happy Business : the value of doing business with purpose ” )

21/11 Workshop : Πως να δημιουργήσεις μια αξιομνημόνευτη εταιρική κουλτούρα (ένα διαδραστικό εργαστήρι για να μάθεις να δημιουργείς αξία μέσα και έξω από την επιχείρηση σου α μέσα από την εταιρική σου κουλτούρα)

Βασικός άξονας της ομιλίας της πρώτης μέρας και του εργαστηρίου είναι να δείξουμε στους ανθρώπους που θα συμμετέχουν ότι ο σχεδιασμός και η φροντίδα της εταιρικής κουλτούρας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής, του business modelling και του branding.

 

Αναφορές από την Σελίδα της AIESEC για το AtlasHub εδώ

Αίτηση συμμετοχής εδώ

 

Σχετικά με το Συνέδριο

Το Youth Today είναι…

To Youth Today είναι μια πρωτοβουλία της AIESEC που έχει στόχο να φέρει σε επαφή τον επιχειρηματικό κόσμο με φοιτητές και νέους, ώστε μέσα από την αλληλεπίδραση τους να προάγει την εξωστρέφεια ,την ηγετικότητα και την δύναμη της αυτογνωσίας.

Youth Today logo

Το συνέδριο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη πόλη μας και ευελπιστεί να καθιερωθεί ως θεσμός που θα ενεργοποιεί τους νέους να πάρουν πρωτοβουλίες και να αναπτύξουν χαρακτηριστικά και ικανότητες οι οποίες θα αποφέρουν θετικό αντίκτυπο τόσο στους ίδιους όσο και στη κοινωνία.

Πότε θα πραγματοποιηθεί;

Την Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Νοεμβρίου.

Που θα γίνει;

Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στοχεύει στην παρουσίαση ποικίλων όψεων της ζωής κατά τη βυζαντινή και μεταβυζαντινή περίοδο: της τέχνης, της ιδεολογίας, της κοινωνικής οργάνωσης, της θρησκείας, αλλά και της επίδρασης των ιστορικών εξελίξεων και της πολιτικής κατάστασης στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.

Παράλληλα, με το σύνολο των δραστηριοτήτων του, αποτελεί υποδειγματικό κέντρο διαφύλαξης, έρευνας και προβολής του βυζαντινού και μεταβυζαντινού πολιτισμού. Από την έναρξη λειτουργίας του Μουσείου, το 1994, εκδίδεται περιοδικό, το πρώτο στο είδος του που δημιουργήθηκε από ελληνικό κρατικό μουσείο.