Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της A.TL.AS Consulting, γιορτάζοντας 51 συνεχή έτη στην παροχή ολιστικών λογιστικών, φοροτεχνικών, νομικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών – λύσεων σε ανθρώπους & οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στα πλαίσια, η κα Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα, Chief Business Officer παρουσίασε τον  απολογισμό του 2022 και τους ποιοτικούς στόχους της νέας χρονιάς, και τόνισε:

Τα δύο τελευταία χρόνια πολλοί νέοι άνθρωποι εντάχθηκαν στην ομάδα μας, με αποτέλεσμα αυτή να υπερδιπλασιαστεί!

Ωστόσο σε όλους μας υπάρχει κάτι κοινό σε μεγάλο βαθμό και αυτό είναι το κομμάτι των αξιών μας που αποτελεί και το θεμέλιο κάθε οργανισμού. Επίσης είναι ο καλός χαρακτήρας και η υψηλή τεχνογνωσία.

Για εμάς το πιο σημαντικό είναι το κομμάτι του χαρακτήρα, καθώς συνδέεται άμεσα με το έργο που επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε.

Επίσης ο κος Γιώργος Κάλφας CEO & General Manager δήλωσε: “Δεν θέλουμε να είμαστε τέλειοι, δεν θα γίνουμε ποτέ τέλειοι, απλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και αυτό είναι που επιθυμούμε.”

Ευχές με τη σειρά του έδωσε ο κος  Κλεάνθης Πατσούμης Iδρυτής & Πρόεδρος της εταιρίας δήλωσε: “Εύχομαι να τα εκατοστίσετε, να πολλαπλασιαστείτε, να είστε δεμένοι σαν οικογένεια και ο Θεός να σας δίνει πνευματικά και υλικά αγαθά”.

Δείτε το βίντεο 👇