Με slogan “Accounting Firms that count!” το περιοδικό Finance Pro παρουσίασε για πρώτη φορά την Powerlist των Λογιστικών γραφείων και εταιριών από όλη την Ελλάδα, τα οποία με την συνολική δραστηριότητα τους συμβάλλουν στην διαμόρφωση του Φορολογιστικού κλάδου αλλά και το μέλλον αυτού.

Στα πλαίσια αυτά, η ATLAS Consulting αναδείχθηκε για τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, τις Υπηρεσίες Μισθοδοσίας, τις Φορολογικές Υπηρεσίες κ.α και ειδικότερα, για την επεξηγηματική επικοινωνία με το πελατολόγιο, την ταχύτητα εξυπηρέτησης και την άμεση διαθεσιμότητα του ανθρώπινου δυναμικού.

Με αφορμή την διάκριση της εταιρίας μας στην powerlist «Accounting Firms 100» Powered by Prosvasis του περιοδικού FinancePro, ο κος Γιώργος Κάλφας, Ιδιοκτήτης της Εταιρίας & Εκτελεστικός Διευθυντής δήλωσε:

 ” H ATLAS Consulting είναι μία από τις ιστορικότερες στον κλάδο εταιρία 2ης γενιάς, στην Παροχή Ολοκληρωμένων Επιχειρηματικών, Φορολογιστικών & Συμβουλευτικών Υπηρεσιών & Λύσεων.  

Η εξειδικευμένη γνώση και η εμπειρία μας στον χώρο αποδεικνύεται μέσα από την παρουσία μας στον Φορολογιστικό κλάδο για 52 και πλέον χρόνια. Κατανοώντας βαθύτερα τις ανάγκες των πελατών μας δημιουργήσαμε αποτελεσματικές και προηγμένες επιχειρηματικές λύσεις.

Ειδικότερα, λαμβάνοντας υπόψη την τεχνολογία και την σύγχρονη αγορά, προσφέρουμε στους πελάτες μας Καινοτόμες Λύσεις Επιχειρηματικής Ευφυίας και Ανάλυσης Δεδομένων, υποστηρίζοντας κάθε επιχείρηση στην Στρατηγική Λήψη Αποφάσεων.

Η μακροχρόνια παρουσία μας στην ελληνική και την παγκόσμια αγορά έχει οδηγήσει στην απόκτηση εμπιστοσύνης ενός ισχυρού δικτύου πελατών και συνεργατών διεθνώς.

Παράλληλα, η ευθυγράμμιση μας με το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, μας καθιστά συμμέτοχους στην αναβάθμιση του ελληνικού φορολογικού κλάδου. “

Γιώργος Κάλφας

Μετάβαση στο περιεχόμενο