info@atlasconsulting.gr

Για πρώτη φορά και με μεγάλη επιτυχία η A.TL.AS Consulting συμμετείχε στην έκθεση Beyond 2023 που διεξάχθηκε στις 24-26 Μάϊου 2023 στην ΔΕΘ Helexpo στην Θεσσαλονίκη.

Φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, πελάτες, συνάδελφοι, γνώριμοι και μη, βρέθηκαν στο stand D09 της ATLAS στο περίπτερό 13, όπου προσέλκυσε την προσοχή επισκεπτών, προσφέροντας τους την δυνατότητα, σε κάθε ενδιαφερόμενο να ενημερωθεί για την ευρεία γκάμα των παρεχόμενων ολοκληρωμένων λύσεων σε λογιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις τεχνολογίας αλλά και εταιρίες σε άλλους τομείς.

Συγχρόνως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η παράλληλη εκδήλωση της εταιρίας, με την παρουσίαση των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων από την κα Αναστασία Τρίχα του Τμήματος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της A.TL.AS, και ακολούθησε μια μεγάλη και συγκινητική έκπληξη.

Ειδικότερα, απονεμήθηκε τιμητική βράβευση για την προσφορά τους, στους πρωτεργάτες της A.TL.AS Consulting, τον ιδρυτή της κο Κλεάνθη Πατσούμη και την σύζυγό του κα Χρυσάνθη Πατσούμη, για το έργο και την μετάδοση των αξιών τους για 5 δεκαετίες.

Την απονομή προλόγισε η κα Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα, Chief Business Officer της A.TL.AS Consulting αναφέροντας:

Με αφορμή τις 5 Δεκαετίες λειτουργίας της εταιρίας μας, θα θέλαμε να αποτίνουμε φόρους τιμής, μια μεγάλη ευχαριστία και πολύ ευγνωμοσύνη, στους δύο ανθρώπους που πραγματικά χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε αυτό το εγχείρημα.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι ο πατέρας & η μητέρα μας! Ο κος Κλεάνθης Πατσούμης είναι αυτός ο οποίος έβαλε το σποράκι για να γίνει η εταιρία αυτό που υφίσταται σήμερα.

Φυσικά όπως λένε, ‘’Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα!’’. Έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας την κα Χρυσάνθη Πατσούμη, όπου χωρίς εκείνην δεν θα ήμασταν αυτό που είμαστε και ούτε θα μπορούσε να εξελιχθεί η εταιρία όπως εξελίχθηκε, αν δεν υπήρχε η συνδρομή της και η συμπαράσταση της. 

Σας ευχαριστούμε πραγματικά και από καρδιάς για ότι έχετε κάνει για εμάς πάνω απ’ όλα για τις αξίες που μας έχετε δώσει, γιατί χωρίς τις αξίες δεν μπορούμε να πορευθούμε.

Αυτές είναι που μας έχουν κρατήσει και μας δίνουν την δύναμη να προχωρούμε στους ηθικά δύσκολους καιρούς και μ’ αυτές θα πορευτεί η πρόθεση της συνέχισης της εταιρία από την τρίτη γενιά.

Ολοκληρώνοντας την εισήγηση της, η κα Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη της A.TL.AS Consulting, καθώς επίσης τους παραβρισκόμενους φίλους και συγγενείς, και επιπλέον τους πελάτες και συνεργάτες, που αποτελούν τους ανθρώπους που επι σειρά ετών εμπιστεύτηκαν την ATLAS και συνεχίζουν να την εμπιστεύονται,

Παραλαμβάνοντας την τιμητική βράβευση η κα Χρυσάνθη Πατσούμη δήλωσε:

Είναι πολύ μεγάλη στιγμή για μένα σαν μητέρα, να με βραβεύουν τα παιδιά μου!

Τα ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου και εύχομαι κάθε πρόοδο και κάθε επιτυχία σ’ αυτό που κάνουν. Εύχομαι πολύ γρήγορα και δύο ακόμη άτομα να συμπληρωθούν στην ομάδα της εταιρίας, τα αγαπημένα μου αγόρια (εγγόνια).

Στην συνέχεια ο κος Κλεάνθης Πατσούμης παρέλαβε επίσης τιμητική βράβευση για την πλούσια προσφορά του, και βαθιά συγκινημένος εξιστόρησε μια συγκλονιστική ιστορία που ξεπερνά τα όρια της απλής συνεργασίας και αγγίζει τα όρια των δεσμών της οικογένειας.

Κ.Π: Κάποτε όταν έχτιζα το σπίτι μου, είχα ανάγκη από χρήματα, πήγα σε πολλούς συνεργάτες μου, αλλά μου έχει αποτυπωθεί στην μνήμη μια συνεργασία που είχα με δύο αδέρφια.

Όταν τους είπα ότι χτίζω το σπίτι μου και έχω ανάγκη από λίγα χρήματα γιατί τα υπάρχων δεν μου φτάνουν, μου λένε:

– Πόσα θέλεις Κλεάνθη; Πάρε μια επιταγή και γράψε ότι νούμερο θέλεις και ότι ημερομηνία θέλεις για να ξεπληρώσει..

Τέτοιους συνεργάτες είχα και τέτοιοι συνεργάτες μας βοήθησαν και φτάσαμε εδώ, σας ευχαριστώ για όλα!

Πάντως δεν θα μπορούσα να φανταστώ ούτε στα καλύτερα μου όνειρα ότι θα μπορούσε αυτή η επιχείρηση να βρίσκεται εδώ που έφτασε και ακόμη περισσότερο σε λίγα χρόνια να δω τα παλικάρια μου (τα εγγόνια μου) σ αυτό εδώ το βήμα.

Μετά από αυτό τον λόγο οι δύο νέοι Λεωνίδας & Κλεάνθης Βαγιάτης ανέβηκαν στο βήμα και με μεγάλη χαρά δήλωσαν:

Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό που έχει χτίσει ο παππούς μας και το εξέλιξαν ο θείος με την θεία μας. Ευχόμαστε και εμείς με την σειρά μας, ως τρίτη γενιά να καταφέρουμε να πάμε την A.TL.AS στην κορυφή!

Έπειτα ο κος Γιώργος Κάλφας CEO & General Manager της εταιρίας συμπλήρωσε με την σειρά του:

Γενικά ψάχνουμε να βρούμε αφορμές για να δείξουμε πόσο πολύ σας ευχαριστούμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!

Επίσης ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την παρουσία της A.TLAS Consulting στην Beyond Expo.

 

Κλείνοντας η κα Αλίκη Πατσούμη Payroll Supervisor ανέφερε:

 Ευχαριστώ και εγώ πολύ με την σειρά μου!

Είμαι πολύ συγκινημένη, περήφανη και χαρούμενη πρωτίστως για τον πατέρα μου και όλο αυτό που δημιούργησε από το τίποτα, φτάνοντας το σ’ ένα ικανοποιητικό επίπεδο και επάξια & λαμπρά τα αδέρφια μου εξέλιξαν!

 Χαίρομαι που είμαι κομμάτι της ATLAS με το δικό μου λιθαράκι στο τμήμα του payroll. Επιπλέον είμαι ευγνώμων που τα αδέρφια μου με εμπιστευτήκανε και με ξαναφέρανε πίσω σε κάτι που το είχα αφήσει για να μεγαλώσω τα παιδιά μου και με προέτρεψαν να ξανακινήσω και χαίρομαι πολύ γι αυτό.

Εύχομαι εφόσον και η τρίτη γενεά το επιθυμεί, κατακτώντας επιστημονική γνώση, με πολύ εργασία και πείσμα, να φτάσουν την ATLAS και να την εξελίξουν ακόμη περισσότερο και να την πάνε στην κορυφή!

Γραφτείτε στο κανάλι μας στο Youtube channel και δείτε όλα τα βίντεο της συμμετοχής της ATLAS Consulting στην Beyond https://bit.ly/3t0S46U