Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ATLAS Consulting με θέμα «H Ωφελιμότητα των Εργαλείων της Επιχειρηματικής Ευφυΐας στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και την Στρατηγική Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων».

Η εκδήλωση διεξάχθηκε στα πλαίσια του επιχειρηματικού και οικονομικού Πολυσυνέδριου Money Show, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Συγκεκριμένα, η κα Σουσάνα ΠατσούμηΚάλφα Co-Founder & General Manager και ο κος Νώντας Κόκκαλης BI Consultant της ATLAS Consulting, παρουσίασαν την ωφελιμότητα της χρήσης προηγμένων τεχνολογιών Business Intelligence, πώς υποστηρίζουν την επεξεργασία, την αξιοποίηση των διαθέσιμων δεδομένων και την εξαγωγή χρήσιμης πληροφορίας, για την διαδικασία λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων.

Παράλληλα, έγινε αναφορά του τρόπου διαχείρισης των εργαλείων Επιχειρηματικής Ευφυίας ως επιχειρηματικό πλεονέκτημα, με έμφαση στην αναπλαισίωση στρατηγικών και τις ευκαιρίες αύξησης κερδοφορίας, ενώ επισημάνθηκε η Σύνδεση της Επιχειρηματικής Ευφυίας με την Οικονομική & Ηθική Ευφυία.

Συνοψίζοντας, ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εταιρική μας εκδήλωση συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας ενδιαφέρουσας και εποικοδομητικής συζήτησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο