info@atlasconsulting.gr

To Austrian Economics Center (AEC), Ινστιτούτο Έρευνας και Οικονομικών με έδρα τη Βιέννη, διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά το Διεθνές Συνέδριο Οικονομικών « The Free Market Road Show» σε συνεργασία με την ελληνικής προελεύσεως οργάνωση Youth Business Network  για την προώθηση της Νεανικής Επιχειρηματικότητας και την διεθνή φοιτητική οργάνωση για την μελέτη των διεθνών σχέσεων Association of International Relations Students .

Το Austrian Economics Center (AEC), σε συνεργασία με διεθνή πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, διακεκριμένα ανά τον κόσμο ινστιτούτα και καταξιωμένους ομιλητές από όλους τους χώρους φέρνει σε επαφή κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, καταξιωμένους ερευνητές και φοιτητές, ειδικούς σε θέματα εγχώριας και διεθνούς πολιτικής σκηνής, εκλεγμένους αξιωματούχους, διπλωμάτες και άλλους φορείς από όλη την Ευρώπη για να συζητήσουν με το κοινό θέματα παγκόσμιας εμβέλειας και ενδιαφέροντος.

Πιο συγκεκριμένα, οι θεματικές ενότητες:

  • θα εστιάσουν στην αυξανόμενη παγκόσμια ανισότητα και την κρίση αξιών,
  • θα εξετάσουν το «σταυροδρόμι» στο οποίο βρίσκεται η Αγγλία και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση δεδομένης της επικείμενης εξόδου,
  • τις συνέπειες που αποφέρει η αλλαγή ηγεσίας στις Ηνωμένες Πολίτειες καθώς και
  • οι νέες πολιτικές που θα εφαρμοστούν.

Με μια προσπάθειά να μετατραπεί η κρίση σε ευκαιρία , αφιερώνεται η τρίτη και τελευταία ενότητα κάθε Συνεδρίου στην επιχειρηματικότητα, την αγορά εργασίας και στις ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από τις συνεχείς αλλαγές που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Έτσι, το Συνέδριο θα έχει καλεσμένους επιτυχημένους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν πάθος για το αντικείμενό τους και επιθυμούν μέσω της ανταλλαγής απόψεων και των προσωπικών τους εμπειριών, να εμπνεύσουν και να παρακινήσουν το κοινό.

Φέτος η Λάρισα μας υποδέχεται στις 10 Μαΐου 2017, όπου θα δώσω ουμε την ομιλία μας στην τέταρτη ενότητα που έχει σαν θέμα: Το μέλλον της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Η ομιλία μου θα έχει θέμα:“Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος’ επιχειρηματικά: από την καταστροφή στην ανάπτυξη της Επιχειρηματικής Ευφυίας”

Tο Συνέδριο πραγματοποιείται σε 50 πόλεις σε Ευρώπη,Αμερική και στην περιοχή του Καυκάσου μέσα σε διάστημα δέκα εβδομάδων, με την Ελλάδα να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνοντας συνολικά τέσσερις διοργανώσεις στην Ελλάδα σε: Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Λάρισα , Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα σταθμό αποτελεί και η Κύπρος που διοργανώνεται για δεύτερη φορά.

Το Free Market Road Show έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό της Ελλάδας και φιλοδοξεί να αποτελέσει  θεσμό στα δρώμενα της χώρας ως το meeting point επιτυχημένων επιχειρηματιών, ακαδημαϊκών και opinion makers, γνωρίζοντας συμμετοχή από άτομα όλων των ηλικιών, σημειώνοντας αριθμό-ρεκόρ συμμετεχόντων!

Τέλος, το Austrian Economics Center και η Youth Business Network λαμβάνοντας υπόψη τα τρέχοντα οικονομικά δεδομένα παγκοσμίως, έχει θεσπίσει ως απαράβατη προϋπόθεση τη δωρεάν για το κοινό παρακολούθηση όλων των συνεδρίων  μας καθώς, επίσης, και την προσκόμιση πιστοποιητικών παρακολούθησης.

Ακόμα, προάγοντας τις αρχές του εθελοντισμού , στηρίζουμε την ανιδιοτελή δράση των ατόμων που συμμετέχουν τόσο στη διοργάνωση των συνεδρίων σε κάθε πόλη όσο και των ομιλητών, δίνοντας βήμα σε δραστήριους νέους και νέες να αποκτήσουν εμπειρία μέσω της ενασχόλησής τους με ένα διεθνές συνέδριο και να αποκομίσουν μοναδικά οφέλη μέσω της πολυπολιτισμικής συνεργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

 

H ατζέντα του Συνεδρίου, μπορείς να την δεις, εδώ

 

FMRS Europe Logo

Η πρόσκληση για το Συνέδριο είναι η παρακάτω:

Θα χαρούμε πολύ να δούμε όλους τους φίλους και πελάτες μας από την Θεσσαλία!

 

Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα

Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars. – Norman Vincent Peale