ATLAS ACADEMY


Άσε το Φως σου να Λάμψει!

Εκπαιδευτικό & Συμβουλευτικό Κέντρο

Σύγχρονοι Τρόποι Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης & Συμβουλευτικής:

Δημιουργούμε το Πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες του Επιχειρηματία, στις ανάγκες της ομάδας Ηγεσίας της Επιχείρησης ή του Οργανισμού, και στις ανάγκες των επιμέρους Ομάδων Προσωπικού  

Εκπαιδεύουμε Σύγχρονους Επιχειρηματίες & Ομάδες Ηγεσίας γιατί υποστηρίζουμε το Επιχειρείν

Μεταλαμπαδεύουμε, Επικοινωνούμε και Εκπαιδεύουμε για το Νέο Μοντέλο της Σύγχρονης Επιχείρησης και το Νέο Μοντέλο Σύγχρονου Επιχειρηματία.. Αυτούς δηλ. που αποτελούν τους πραγματικούς Πρωταγωνιστές της Ελληνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας.

ATLAS Academy

Ένα Σύγχρονο Κέντρο Επιχειρηματικής Δράσης, Μεταμόρφωσης και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας που υποστηρίζει Επιχειρηματίες, CEO και ομάδες Ηγεσίες ώστε να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την στοχοθεσία τους, την επικοινωνία και την σύνδεση με τις ομάδες και στον τρόπο που βγάζουν χρήματα που γεφυρώνουμε το χάσμα για αποτελεσματική υποστήριξη σύγχρονων επιχειρηματιών που έχουν όραμα, ήθος και φιλοδοξία προκειμένου να διαπρέψουν και παράλληλα να παρέχουν έργο στην κοινωνία!

Πρωταγωνιστής & Δημιουργός

Πρωταγωνιστής και Δημιουργός είσαι Εσύ! Η Νέα Οικονομία προάγει αυτούς που έχουν το όραμα, το ήθος, το μεράκι και την διάθεση να αξιοποιήσουν τα ταλέντα, τους πόρους και τις ιδέες τους, να δημιουργούν, να αναβαθμίζουν και να αναπτύσσουν σύγχρονες επιχειρήσεις και τις ομάδες τους!

” Με εμάς, εκσυγχρονίζεις και κάνεις μια ηθική θετική αλλαγή στην επιχείρηση και στα οικονομικά σου!

Προϊόντα Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής για Ηγέτες των Επιχειρήσεων και Ομάδες Ηγεσίας “

| Ποια ειναι η Αποστολη μας

Όραμά μας είναι να αποτελούμε μοχλός ανάπτυξης και θετικής αλλαγής για επιχειρηματίες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο ώστε να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις καθημερινές προκλήσεις και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην οργάνωση της επιχείρησης τους καθώς  και με το ανθρώπινο δυναμικό τους ώστε να υλοποιούν  το επιχειρηματικό τους πλάνο και όραμα απρόσκοπτα με λιγότερο στρες και περισσότερη απόλαυση.

Σε υποστηρίζουμε και σε βοηθάμε  να ξεπερνάς τις δυσκολίες σου, γιορτάζουμε μαζί σου τις επιτυχίες σου, δίνουμε εξατομικεύμενες  λύσεις στα προβλήματα σου και συνδράμουμε στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων και των γνώσεων σου.

Όσο αναβαθμίζεσαι εσύ και οι άνθρωποι σου, αναβαθμίζεται και η επιχείρηση σου.

 

Άσε το Φώς σου να λάμψει!

ΣΟΥΣΑΝΑ ΚΛ.ΠΑΤΣΟΥΜΗ ΚΑΛΦΑ

Chief Business & Value Officer της A.TL.AS Consulting

 

Είμαι η Σουσάνα Πατσούμη – Κάλφα (M.A., Post Dip.AIA, MAC)  και είμαι η κόρη του Κλεάνθη Πατσούμη και η σύζυγος του Γιώργου Κάλφα. Γεννήθηκα, ζω εργάζομαι στην Θεσσαλονίκη και θεωρώ εαυτόν πολίτη του κόσμου.

Είμαι Επιχειρηματίας, Chief Business &  Value Officer στην Φορολογιστική και Συμβουλευτική εταιρία Atlas Consulting,  Χρηματοοικονομικός & Στρατηγικός Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και Πιστοποιημένη Λογίστρια Φοροτεχνικός Α’ Τάξης.

Περισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιδέα της Επιχειρηματικής Ακαδημίας της Atlas πέρασε από πολλά κύματα για να φτάσει στην μορφή που έχει σήμερα. Ξεκίνησε ως ιδέα πριν περίπου 16 χρόνια όταν η Συμβουλευτική στον επιχειρηματικό κόσμο ήταν κάτι άγνωστο και περιοριζόταν μόνο σε αυτό που πρόσφεραν οι εταιρίες Συμβούλων Εύρεσης Χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις, τις καταθέσεις φακέλων στο ΕΣΠΑ κτλ. Εμείς αρχικά ιδρύσαμε το Atlas Learning Lab και το Atlas Hub για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο πελατολόγιο μας. Με τον καιρό, είδαμε ότι η μετεξέλιξη αυτών των concepts σε μια κεντρική πλατφόρμα ήταν κάτι πιο βολικό και για εμάς και για τους πελάτες μας.

Και έτσι γεννήθηκε η  A.T.L.A.S Business Academy, ως ακρωνύμιο

 

Assist  |  Teams &  |  Leaders  |  Achieving  |  Success

| ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ;

«Κόβουμε και ράβουμε» και δημιουργούμε στα μέτρα σου….

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Προγράμματα Συμβουλευτικής

Online Υποστήριξη

| ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;

Σε Επιχειρηματίες

Σε CEO, CFO, COO εταιριών

Σε ομάδες Ηγεσίας

Σε οικογενειακές επιχειρήσεις

Σε επιμέρους ομάδες επιχειρήσεων

|ο στοχοσ ΜΑΣ

Τι γίνεται στην ATLAS Academy;

Παρέχουμε υψηλής αξίας και αποτελεσματικότητας Προγράμματα Συμβουλευτικής και Εκπαίδευσης, Εργαλεία και Πληροφοριακό Υλικό, πολύτιμα εφόδια στη διαδικασία της Ανάπτυξης της Ηθικής πιχειρηματικής, Οικονομικής και Ομαδικής Ευφυίας, εναρμονισμένα πάντα με τις παγκόσμιες τάσεις της Οικονομίας του 21ου αιώνα.

Τι στοχεύει η ​ATLAS Academy;

Τα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Εκπαίδευσης, Εργαλεία και Πληροφοριακό Υλικό της Επιχειρηματικής μας Ακαδημίσς στοχεύουν στην υποστήριξη της ανάπτυξης των επιχειρηματικών δεξιοτήτων των επιχειρηματιών, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες Ηγεσίας τους, να υλοποιήσουν το όραμα τους διοικώντας αποτελεσματικά τις ομάδες τους.

Γεφυρώνουμε το χάσμα της γνώσης και της εμπειρίας για να βαδίζεις στον δρόμο της εξέλιξης, της προόδου και της θετικής αλλαγής.

| Business Academy

H Επιχειρηματική Ακαδημία που βοηθάει Ομάδες Ηγεσίας και Ηγέτες Επιχειρήσεων να πετύχουν εξέλιξη, πρόοδο, θετική αλλαγή!

Εμείς οραματιστήκαμε μια Επιχειρηματική Ακαδημία όπου οι Επιχειρηματίες με την υποστήριξη μας:

  • Να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν
  • Να διαμορφώνουν ένα βιώσιμο πλάνος δράσης και υλοποίησης των ιδεών και του οράματος τους
  • Να αποκτούν εργαλεία και γνώσεις για να υλοποιούν τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνουν οι ίδιοι προκειμένου να πραγματοποιήσουν το πλάνο τους
  • Να μπορούν να διοικούν το ανθρώπινο τους δυναμικό τους αποτελεσματικά αλλά και να εκπαιδεύουν το δυναμικό τους ώστε να εναρμονίζεται με την κουλτούρα αλλαγής και ανάπτυξης της επιχείρησης
  • Να αποκωδικοποιήσουν και να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις ποιότητες αυτές ώστε από αρένα, ο επιχειρηματικός στίβος, να γίνει πεδίο δημιουργικότητας ,απόλαυσης και υγιούς μακροημέρευσης

Εδώ και 15 χρόνια έχουμε διεξάγει μελέτες στο τομέα της Συμβουλευτικής, Εκπαίδευσης αλλά έχουμε προσφέρει και εξειδικευμένα Προγράμματα αυτών στην Ελλάδα  και στο εξωτερικό.

Οι πελάτες μας προέρχονται από μικρού έως μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις , οικογενειακές επιχειρήσεις 5-50 ατόμων αλλά και σε μεγάλους διεθνείς οργανισμούς που απασχολούν περισσότερους από 1000 υπαλλήλους σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Το χαρτοφυλάκιο μας περιλαμβάνει περισσότερες από 100 μελέτες συμβουλευτικού χαρακτήρα. Επιπλέον περιλαμβάνει 100 εκπαιδευτικά προγράμματα και προγράμματα ανάπτυξης για περισσότερους από 1000 επαγγελματίες.

Mind the gap!

Η Συμβουλευτική και η Εκπαίδευση που προσφέρουμε δεν παρέχει μια λύση η οποία μεταφέρεται αυτή καθαυτή σε κάθε πελάτη μας.

Ακολουθούμε μια προσέγγιση που λαμβάνοντας υπόψιν την προσωπικότητα του κάθε Συμβουλευόμενου / Εκπαιδευόμενου, τις εμπειρίες, τον ψυχισμό, την ιδιοσυγκρασία του καθώς επίσης και το τι θέλει στην πραγματικότητα να επιλύσει ή να υλοποιήσει, εμείς χρησιμοποιώντας την ενεργητική συζήτηση και τα σύγχρονα εργαλεία πολλών επιστημών όπως Νευροεπιστήμη, Νευροοικονομικά, Ψυχολογίας, Επιχειρηματικού Σχεδιασμού, Οικονομικού Σχεδιασμού κτλ καθώς και της Συμβουλευτικής, δημιουργούμε ένα Εξατομικευμένο Πλάνο Υποστήριξης του.

Δείχνουμε τον κώδικα “Οδικής Κυκλοφορίας” για την υλοποίηση του πλάνου, και δημιουργούμε ένα Manual ώστε ο Συμβουλευόμενος / Εκπαιδευόμενος να πορευθεί στον δικό του δρόμο, με τους δικούς του όρους υλοποιώντας το δικό του όραμα ή τον δικό του στόχο στο εδώ και τώρα!

 

Το νέο μοντέλο επιχειρηματία

που συνδυάζει επιχειρηματικότητα & ηθική

με επίκεντρο τον άνθρωπο.

2,5min

Δεν μπορεί να υπάρξει υγιής επιχειρηματικότητα

χωρίς να υπάρξει ηθική νοημοσύνη.

1min

Πιστεύω ότι οι επιχειρηματίες θα δώσουν την λύση στην ανθρωπότητα

και ήδη τη δίνουν μέσα από την επιστήμη, με προϊόντα & υπηρεσίες που υπηρετούν τον άνθρωπο και την μακροημέρευση του.

1min 17sec

Αυτό το οποίο παράγει έργο

είναι η πίστη

που συνδυάζεται με την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε!

1min

Βάζουμε ένα στόχο τον εμποτίζουμε με τα πανανθρώπινα στοιχεία

και αξίες της αγάπης της συμπόνιας της ανθρωπιάς διανθίζοντας αναπτυξιακά το έργο μας.

2min 10sec

Είναι πολύ μεγάλη σπουδή το γεγονός ότι έχω έρθει σε επαφή

με περίπου 100 διαφορετικούς λαούς και μπορώ να πω οτι έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον το πόσο διαφορετικά έχουν κάποιοι λαοί το επιχειρήν.

1min 15sec

Το χαρακτηριστικό μας είναι πέρα από την τεχνογνωσία και την επιστημοσύνη μας,

όλοι έχουμε ανθρωπιά που είναι και το ζητούμενο στην επιχειρηματικότητα.

1min 

Στην αναπτυξιακή νοοτροπία, ο ανθρώπινος νους είναι ελεύθερος 

και μπορεί να προγραμματιστεί μέσω των διαθέσιμων τρόπων και τεχνικών, μπορεί να δημιουργήσει ένα προσωπικό όραμα και με τη σωστή προσπάθεια και ενέργειες να το πετύχει!

3min 5sec

Δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στο Brand 

που ονομάζεται Ελλάδα!

1min 35sec

Βοηθάμε κάθε επιχειρηματία να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο εγχειρίδιο 

για να ακολουθήσει τον δρόμο του, με τους όρους και το δικό του όραμα.

45sec

Επιλέξτε την εκπαίδευση που σας ενδιαφέρει!

10 + 5 =