Γνώρισα τον Κώστα, πριν από 2 χρόνια σε ένα επιχειρηματικό event. Κατευθείαν συνδεθήκαμε ως άνθρωποι, ανταλλάσσοντας τις αγωνίες, τις ιδέες, την διάθεση μας για δημιουργικότητα αλλά και ένα βαθύ χαμόγελο αισιοδοξίας για το τι μέλλει γενέσθαι. Σε μια Ελλάδα, βαθιάς ύφεσης, είναι όμορφο να γνωρίζεις like minded ανθρώπους και πολύ τιμητικό να βρίσκεις κοινό έδαφος και να συνεργάζεσαι μαζί τους.

Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί μετά από μερικούς μήνες, τον Μάιο 2014. Είχε διαβάσει μια σειρά άρθρων μου, που αργότερα έγιναν ebook και μου ζήτησε να συνεργαστούμε για να κάνουμε το όραμα του πραγματικότητα.

Το όραμα του; Να δημιουργήσει μια επιχείρηση πρότυπο στην εξυπηρέτηση και στην φροντίδα των χρηστών της κινητής επικοινωνίας.

Επιχειρηματικοί του Στόχοι; Να Δημιουργήσει μια επώνυμη επιχείρηση, ένα αναγνωρίσιμο και αξιόπιστο brand που να εξυπηρετεί τους πελάτες του με ανθρωπιά, συνέπεια και ειλικρίνεια.

Ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε μαζί και εντατικά για να γίνει το όραμα και οι στόχοι του Κώστα πραγματικότητα.

Οι προκλήσεις πολλές και τα εμπόδια επίσης, κυρίως σε μια χώρα, που οι κυβερνώντες της, κάνουν τα πάντα για να σαμποτάρουν όποια επιχειρηματικά και δημιουργικά βήματα.

Όμως, ο τολμών νικά 😉

Και έτσι γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2014,  η Carephone,

o  Μοντέρνος Σταθμός εξυπηρέτησης & φροντίδας χρηστών κινητής επικοινωνίας (Customer friendly one stop care-shops for mobile communication) που διαθέτει 3 βασικούς πυλώνες εξυπηρέτησης:

  • Την επισκευή κινητών – smartphone – tablet
  • Την παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας Vodafone
  • Την πώληση αξεσουάρ, συσκευών και υπηρεσιών κινητής επικοινωνίας

 

που αποτελεί επιχειρηματικό παιδί του, συνέχεια της 12ετούς παρουσίασης του στον κλάδο της κινητής επικοινωνίας. Αυτό που ξεχωρίζει στην Carephone είναι η εξαιρετική εταιρική κουλτούρα και οι άνθρωποι της που σε κοιτούν στα μάτια και σε εξυπηρετούν με ειλικρίνεια και συνέπεια. Ανεξάρτητα, αν είσαι ένας πελάτης που θα πληρώσεις εκεί τον λογαριασμό του, ή είσαι εταιρικός πελάτης, θα λάβεις ολιστική και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Η ομάδα της Carephone βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της για οτιδήποτε χρειαστούν. Και γι αυτό, η Θεσσαλονικιώτικη αγορά έχει αγκαλιάσει την Carephone με πολύ αγάπη και οι άνθρωποι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτήν.

 Η Carephone είναι από τα “project-παιδιά” μου που απολαμβάνω να εργάζομαι, να βρίσκω και να εφευρίσκω τρόπους για να βοηθώ να αναπτυχθεί.

Εργαστήκαμε πολύ στο επιχειρηματικό concept της Carephone, την στρατηγική της, στην δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας, την διατύπωση και την επικράτηση του νέου brand, την δημιουργία και το στήσιμο του site της, τις κινήσεις προώθησης του brand και έχουμε μαζί ακόμα δρόμο.  Ετοιμάζουμε πολλά και ωραία πράγματα για το νέο έτος.

Ευχόμαστε να είναι μακρύς και επιτυχημένος, ο δρόμος της Carephone!

Θα βρεις το κατάστημα της Carephoneστην Καραολή Δημητρίου 180, στον Εύοσμο και στο τηλ. 2310 587806.

Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο