Έχεις μια ιδέα και θέλεις να την κάνεις επιχείρηση?

Έχεις μια επιχείρηση και θέλεις να γίνει βιώσιμη?

Το επιχειρηματικό σου μοντέλο χρειάζεται αλλαγή?

Βλέπεις ότι η επιχείρηση σου έχει πολλά περιθώρια για βελτίωση?

Θέλεις να βρεις και να εμπνευστείς από ένα επιχειρηματικό όραμα?

Θέλεις να απολαμβάνεις περισσότερο την εργασία σου?

Θέλεις να αλλάξεις εργασία & βρίσκεσαι στο μεταβατικό στάδιο?

Χρειάζεσαι βοήθεια για να δημιουργήσεις ένα βιώσιμο πλάνο ανάπτυξης επαγγελματικό ή επιχειρηματικό?

Θέλεις να έχεις περισσότερη ελευθερία?

Θέλεις να έχουν τα εγχειρήματα σου βιωσιμότητα?

Είσαι έτοιμος να προχωρήσεις επιχειρηματικά και επαγγελματικά?

Καλώς ήρθες στο Atlas Hub.

Το Κέντρο Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης  (The Life and Business Growth) της Atlas Consulting.

 Το concept

Πιστεύουμε ότι ένας καλύτερος κόσμος δημιουργείται όταν οι συνάνθρωποι μας απασχολούνται σε εργασίες που τους ικανοποιούν  αλλά και όταν οι συνάνθρωποι μας δημιουργούν επιχειρήσεις που κοιτούν προς το μέλλον με πάθος για δημιουργία, αφοσίωση σε ένα μεγάλο όραμα και επιμονή στην επίτευξη καλών σκοπών.

To concept δημιουργίας του ΑtlasHub στηρίχθηκε στην ευρύτερη ανάγκη που υπάρχει στην αγορά για την σωστή και αμερόληπτη καθοδήγηση πάνω στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της διαφορετικότητας των επιχειρήσεων, της βιώσιμης επιχειρηματικότητας και της ικανοποιητικής καριέρας και έχει σαν στόχο να σας παρέχει την συμβουλευτική για τις τεχνικές και τα εργαλεία αλλά και τις διασυνδέσεις που σας βοηθούν να χτίσετε την καριέρα ή την επιχείρηση που επιθυμείτε.

 

Η ομάδα του ΑtlasHUb συνδυάζει  δυο πολύ σημαντικά KnowHow:

1. την ικανότητα  να σχεδιάζουμε, ανασχεδιάζουμε και να αναβαθμίζουμε βιώσιμα  επιχειρηματικά μοντέλα  ανάπτυξης όσο και μοντέλα ανάπτυξης καριέρας

2. με εξαιρετικής ποιότητας  coaching/ training/consultation.

(παρμένα μέσα από την διεθνή πρακτική και κάνοντας τα προσβάσιμα και εφαρμόσιμα τόσο σε επιχειρηματικά ξεκινήματα όσο σε υφιστάμενες επιχειρήσεις και ανθρώπους που θέλουν να οργανώσουν, αλλάξουν και  να μεταμορφώσουν την επαγγελματική τους ζωής)

Δεν είναι πολλοί οι ειδικοί να προσφέρουν ολοκληρωμένη και ουσιαστική καθοδήγηση για την επαγγελματική & επιχειρηματική ανάπτυξη οργανισμών, επαγγελματιών, εργαζομένων και να  έχουν ολιστική θεώρηση πάνω σε θέματα στρατηγικής, διαχείρισης λειτουργιών και οργάνωσης  αλλά και σε θέματα που αγκαλιάζουν την ψυχολογία των οργανισμών και ανθρώπων μέσα στο επιχειρηματικό & επαγγελματικό περιβάλλον.

Συνδέοντας αυτά τα δυο στοιχεία, επιλύονται πολλές και σημαντικές προκλήσεις  που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι .

Με την μέθοδο μας διακρίνουμε και προσδιορίζουμε  με διαύγεια και σαφήνεια

– το «ΤΙ» είναι αυτό που δημιουργεί  τις προκλήσεις  στον πελάτη μας,

– το «ΠΟΥ» πρέπει να βασιστεί για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και δίνουμε λύσεις για

– το «ΠΩΣ» θα αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά .

Αυτό που προσφέρουμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται είναι ένα μοναδικό οικοσύστημα από πηγές, έμπνευση, συνεργατικό πνεύμα με σκοπό την βιωσιμότητα και καρποφορία των εγχειρημάτων τους.

 

Το ΑtlasHub παρέχει μια πληθώρα από εμπνευσμένες λύσεις, χρήσιμα εργαλεία, εξατομικευμένες τεχνικές, συμβουλευτικές προσεγγίσεις και ένα νέο τρόπο σκέψης για την βελτίωση της επαγγελματικής και επιχειρηματικής απόδοσης σας καθώς και την σύνδεση σας με μια δραστήρια κοινότητας δημιουργικών ανθρώπων της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της χώρας. Στο ΑtlasHub χρησιμοποιώντας μοναδικά και  εξατομικευμένα προγράμματα και εργαλεία καθοδήγησης και συμβουλευτικής, υποστηρίζουμε ολιστικά, συνοδοιπορούμε και καθοδηγούμε νέους επιχειρηματίες, επιχειρηματίες, ομάδες επιχειρηματιών, άτομα και οργανισμούς, που θέλουν:

 • να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν βιώσιμες νέες επιχειρήσεις ή οργανισμούς (create and grow sustainable new business)
 • να μεταλλάξουν την επιχείρηση της ώστε να γίνει βιώσιμη  (transform and grow your business)
 • να σχεδιάσουν ή να επανεφεύρουν μια ικανοποιητική και αποδοτική καριέρα (invent or re-invent your career),
 • να δημιουργήσουν κοινωνικές επιχειρήσεις
 • και να συνδέονται με την αγορά τους (go to market)

 

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Atlas Hub είναι η ικανότητα μας να μπαίνουμε στα παπούτσια του πελάτη μας, προσφέροντας ερμηνευμένες & customised λύσεις που θα τον βοηθήσουν να πετυχαίνει τους στόχους του και να αναβαθμίζεται.  Δεν σταματάμε όμως στις λύσεις. Ταυτόχρονα συμμετέχετε σε μια πολύ δημιουργική κοινότητα νέων ανθρώπων που μοιράζονται τις εμπειρίες τους και αλληλοβοηθιούνται.

 

Είμαστε παθιασμένοι με την ανάπτυξη της Υγιούς και Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας και Καριέρας  που δημιουργεί ευτυχισμένους ανθρώπους και οργανισμούς άρα έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και τα παιδιά μας.  Ο σκοπός μας είναι να είμαστε αρωγοί και φορείς θετικής αλλαγής αλλά και έμπνευσης ανθρώπων για να κάνουν θετικές αλλαγές στην επιχειρηματική και επαγγελματική τους ζωή.

Η προσωπική μας ευχαρίστηση και χόμπυ είναι να γεφυρώνουμε τα κενά ανάμεσα στο:

 • είμαι και θέλω να είμαι,
 • είμαι και θέλω να πετύχω,
 • είμαι και θέλω να δημιουργήσω
 • είμαι και θέλω να αναβαθμιστώ,

φέρνοντας τα πράγματα μαζί  και αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις.

Κάνουμε συνδέσεις που δεν είναι προφανείς. Συνδέουμε τεχνολογία, ανθρώπους, ικανότητες, όνειρα και επιδιώξεις με σκοπό να αποκτήσετε μια βιώσιμη επιχείρηση και μια απολαυστική καριέρα. Βλέπουμε την ζωή και την εργασία, την εργασία και την ζωή σαν μια αδιαίρετη συνέχεια, μια αδιάλειπτη έκφραση του ποιοι πραγματικά είστε. Γιατί όπως το πνεύμα, το σώμα και η ψυχή του ανθρώπου είναι ένα,  έτσι και στην επιχείρηση ή στην καριέρα μας, ο άνθρωπος με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, παίζει τον κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό ρόλο. Το επαγγελματικό/ επιχειρηματικό περιβάλλον και οι άνθρωποι μαζί, άρρηκτα συνδεδεμένα.

 

Γιατί να συνεργαστείς μαζί μας:

Γιατί το όραμα μας είναι να συνδημιουργήσουμε μαζί με άλλους ένα καλύτερο  οικοσύστημα για τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται είτε η καριέρα είτε μια επιχείρηση να ξεκινά και να συνεχίζει καλά. Οι υπηρεσίες που σχεδιάστηκαν πάνω στο πλαίσιο αυτό, στηρίχθηκαν στην ανάγκη να αλλάξει το μοντέλο παροχής της  Συμβουλευτικής διαδικασίας ώστε να παρέχονται πιο διεισδυτικές, διαδραστικές, εντατικές, εξατομικευμένες και βιώσιμες λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες, οι επαγγελματίες ή οι άνθρωποι που εισέρχονται στην αγορά εργασίας.

 

Οι προκλήσεις αφορούν:

– την Βιωσιμότητα των εγχειρημάτων τους

– την Χρηματοοικονομική κρίση και την αλλαγή στην τάξη πραγμάτων που την συνοδεύει αρά την ανάγκη να βρεθούν πιο βιώσιμα επαγγελματικά και επιχειρηματικά μοντέλα

– την ανάγκη να λειτουργούν πια ως ομάδα και όχι one man show

– την διαφορετική πια συμπεριφορά του πελάτη αλλά και του εργοδότη αρά την ανάγκη για νέους τρόπους προσέγγισης τους

– την διευρυμένη και παγκοσμιοποιημένη αγορά με την χρήση των μέσων

– την εξέλιξη και ανάπτυξη της τεχνολογίας

– την ανάγκη τους να συνδημιουργήσουν ένα καλύτερο κόσμο (μικρόκοσμο και μακρόκοσμο) μέσα από την δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων

 

Οι νέες αυτές προκλήσεις απαιτούν την χρήση νέων εργαλείων, νέων προσόντων και τεχνογνωσίας.  Έχοντας 40ετή εμπειρία στην Συμβουλευτική των Επιχειρήσεων, 10ετή στην Συμβουλευτική Εργαζομένων, όντας ένα team με πολύπλευρες γνώσεις και εμπειρίες, λειτουργούμε ομαδικά και πολυπλευρικά για την επίλυση των θεμάτων που σας απασχολούν.

Συνεργαζόμαστε:

1. με οργανισμούς και επιχειρήσεις που:

 

 • Είτε είναι σε φάση ξεκινήματος
 • είτε  σε φάση που χρειάζονται  που θέλουν να ευθυγραμισθούν με τις νέες ανάγκες της αγοράς
 •  ή θέλουν να αλλάξουν την στρατηγική τους
 •  ή δεν έχουν καμία στρατηγική
 •  ή θέλουν να κλείσουν μια δραστηριότητα και να κάνουν κάτι άλλο και να έχουν βιώσιμη συνέχεια και επιτυχία, και
 • Θέλουν να οργανώσουν και αξιοποιήσουν ένα βιώσιμο  επιχειρηματικό  μοντέλο  και να διαμορφώσουν την στρατηγική τους ώστε να ξεκινήσουν βιώσιμες επιχειρήσεις, να αναπτυχθούν, να ευθυγραμμιστούν με τις ανάγκες τις αγοράς, να μειώσουν τους κινδύνους και να αντλούν ευχαρίστηση από αυτό που κάνουν και να έχουν  θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

 

2. με εργαζόμενους, ή ελεύθερους επαγγελματίες ή άνεργους που:

 

 • Θέλουν να σχεδιάσουν ένα ξεκάθαρο και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης της εργασίας τους
 • Θέλουν να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα
 • Θέλουν να επανεφεύρουν το μοντέλο εργασίας τους
 • Θέλουν να φτιάξουν ένα ολοκληρωμένο προσωπικός branding
 • Θέλουν να αλλάξουν εργασία
 • Θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας και να προετοιμαστούν για αυτό
 • Θέλουν να αντλούν ευχαρίστηση από την εργασία τους
 • Θέλουν να πετύχουν επαγγελματικά

Με ποιον τρόπο γίνεται αυτό?

Χρησιμοποιούμε μαζί με άλλες μεθόδους Συμβουλευτικής & Εκπαίδευσης  και το Coaching (Business, Executive & Career) που  είναι η τέχνη που διευκολύνει την απόδοση, την γνώση και μάθηση αλλά και την ανάπτυξη ανθρώπων και οργανισμών((Downey, 1999, Effective Coaching).  Ακολουθούμε την γνωστική Συμπεριφορική Προσέγγιση (Cognitive Behavioral) Coaching, τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό καθώς και ένα πλήθος από εργαλεία για επιχειρηματική και επαγγελματική ανάπτυξη τόσο σχεδιασμένα από εμάς όσο και από διεθνείς οργανισμούς  ( Business Model Canvas, Business Model You κτλ). To Coaching δημιουργεί ένα εξαιρετικό περιβάλλον έκφρασης για τα άτομα ή τους οργανισμούς για να σκέφτονται πέρα από τα καθιερωμένα, να τεστάρουν τις ιδέες τους, να προχωρούν μπροστά, να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να αναβαθμίζονται. Στην διαδικασία αυτή, πιστεύουμε ότι η ενσυναίσθηση είναι ένα απαραίτητο προσόν καθώς και η εφαρμογή Βασικών Κανόνων Ηθικής. Η μέθοδος μας μπορεί να εφαρμοσθεί ανεξαρτήτως σε όλους τους κλάδους της αγοράς.

 

Η ομάδα

 Το Atlashub δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πραγματική και χειροπιαστή αλλαγή, ανάπτυξη και επιτυχία σε επιχειρήσεις και σε ιδιώτες.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μια επιστημονική ομάδα  που αποτελείται από ταλαντούχους, καταξιωμένους και δυναμικούς ανθρώπους που γίνονται φορείς και αρωγοί θετικών αλλαγών αλλά και έμπνευσης ανθρώπων για να κάνουν θετικές αλλαγές στην επιχειρηματική και επαγγελματική τους ζωή.

Εμπνεύστρια του AtlasHub είναι η Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα όπου συντονίζει όλα τα προγράμματα του.

Το AtlasHub βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Atlas Consulting,  και οι συνεργάτες του είναι  Φορείς Θετικών Αλλαγών, εξαιρετικά ταλαντούχοι στην ανάλυση, στο σχεδιασμό, στην υλοποίηση επιχειρηματικών και επαγγελματικών μοντέλων σε έναν εκλεπτυσμένο τρόπο επιχειρηματικής και επαγγελματικής ανάλυσης και μοντελοποιήσης  και προσφέροντας εκλεπτυσμένες coaching / training/ consulting υπηρεσίες.

Ευχόμαστε να είναι μακρύς ο δρόμος 🙂

Μετάβαση στο περιεχόμενο