Κατά κοινή ομολογία η Κύπρος φημίζεται ως ένας εύφορος τόπος για επέκταση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων από εταιρείες λογισμικού και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας από όλο τον κόσμο, όπως Κίνα, Ισραήλ, χώρες της πρώην ΕΣΣΔ και Η.Π.Α.

Οι διεθνείς Οργανισμοί αντιλαμβάνονται τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως επενδυτικός προορισμός, καθώς υπάρχει διαθέσιμη υποδομή για υποστήριξη από ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών χρηματοοικονομικών και επιχειρηματικών υπηρεσιών σε νομικές, φορολογικές, λογιστικές και επενδυτικές. Παράλληλα συνδυάζει το πλεονέκτημα χαμηλού κόστους ίδρυσης και εγκατάστασης εταιρείας.

Μπορεί αρκετές άλλες χώρες να παρέχουν φορολογικές εξαιρέσεις, αλλά ο χαλαρός και όμορφος τρόπος ζωής της Κύπρου καθώς και οι ιδανικές συνθήκες εργασίας της την καθιστούν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό. 

Γιατί η Κύπρος είναι ιδανικός προορισμός για διεθνείς επιχειρήσεις; 

Η ποιότητα της ζωής της φαντάζει ιδανική και πολύ ελκυστική από οποιαδήποτε άλλη δικαιοδοσία.

Εξοικονόμηση χρόνου λόγω κοντινών αποστάσεων, γαλαζοπράσινες παραλίες, εξαιρετική κουζίνα αλλά και η κοινωνική & οικονομική υποδομή της, συνθέτουν τις προϋποθέσεις για μια υψηλής ποιότητας ζωή. Επιπλέον η εγκατάσταση στη Κύπρο είναι λιγότερο χρονοβόρα και ιδιαίτερα εύκολή ενώ το κόστος ζωής παραμένει σε χαμηλό κόσμος συγκριτικά με άλλες προνομιακές τοποθεσίες. 

Σας ενδιαφέρει η ίδρυση εταιρείας στην Κύπρο;

Μιλήστε μαζί μας για να υποστηρίξουμε την επιχειρηματική δραστηριότητα σας στην Κύπρο.

Πηγή: CYAUSE Audit Services