Βλέπεις και εσύ όπως και όλοι μας, ότι η επιχειρηματικότητα φαίνεται να είναι η μόνη διέξοδος στο θέμα της απασχόλησης.

Μήπως πρέπει να σκεφτείς προς αυτήν την κατεύθυνση?

Μήπως ήρθε η στιγμή να δεις Φως στο τούνελ της ανεργίας?

Αν ναι, τότε κατεβάζοντας το ebook “998+1 επιχειρηματικές ιδέες για να εμπνευστείς”, θα πάρεις  μια καλή γεύση από ιδέες που έχουν καταγράψει τα παιδιά του SixMonthMBA, τα παιδιά που δίδασκε ο γκουρού στα θέματα επιχειρηματικότητας και marketing, Seth Godin μαζί με κάποιες επιπλέον οδηγίες με τον τρόπο να δεις σφαιρικά μια επιχειρηματική ιδέα αλλά και αν αξίζει να ξεκινήσεις μια επιχείρηση.

Μπορείς να κατεβάσεις το ebook  “998+1 επιχειρηματικές ιδέες για να εμπνευστείς”, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για εγγραφή στη λίστα Newsletters, στο τέλος της σελίδας.
Μπορείς να μας δώσεις τα στοιχεία σου χωρίς ανησυχία!
Είμαστε διακριτικοί και δεν μας αρέσουν τα spam!

 

[mc4wp_form id=”47″]

 

 

Μερικές μπορεί να σου φανούν παράξενες, κάποιες ενδιαφέρουσες, κάποιες λιγάκι φουτουριστικές, κάποιες μπορεί να χρειάζονται ανάπτυξη πρωτοτύπων προιόντων, όπως και να έχει είναι food for thought & υλικό που μπορεί να σε εμπνεύσει για την ανάπτυξη της δικής σου επιχειρηματικής ιδέας.

Μια επιχειρηματική ιδέα για να είναι -ίσως- καλή θα πρέπει να απαντά στις ακόλουθες ερωτήσεις.

1) Υπάρχει ανάγκη ή πρόβλημα που επιλύει το προιόν ή η υπηρεσία σου?

2) Αν ναι, ποια είναι η λύση που προτείνεις?

3) Υπάρχει κενό στην αγορά?

Αν η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις είναι ΝΑΙ, ξεκίνα να προχωράς.

Δες ένα προηγούμενο άρθρο που αναφέρει τα βήματα για την δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης (εδώ) και αν χρειαστείς την υποστήριξη μου σε κάτι, μην διστάσεις να μου στείλεις μήνυμα απευθείας στο προσωπικό μου email (skalfa@atlasconsulting.gr).

Εύχομαι το υλικό αυτό να σε εμπνεύσει ώστε να οραματιστείς την δική σου επιχείρηση και να κάνεις ένα βήμα εμπρός στην δημιουργικότητα και στην οφέλη της επιχειρηματικότητας.

Και μην ξεχνάς  ότι σημασία τόσο δεν έχει, να έχεις μια επιχειρηματική ιδέα όσο να βρεις τον τρόπο και τους ανθρώπους για να την πραγματοποιήσουν!!

Stay Positive!

Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα

KEEP CALM

 

ΥΣ. Γνωρίζεις για το AtlasHub- To Κέντρο Επιχειρηματικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης της Atlas Consulting;

Αν όχι θα μάθεις εδώ !

 

Αν πιστεύεις ότι αυτό που διάβασες, σε ωφέλησε και  είναι ενδιαφέρον, μην το κρατήσεις μυστικό… διάδωσε το!!! After all, it’s free 😉

Μετάβαση στο περιεχόμενο