Για ακόμη μια χρόνια η Atlas Consulting ξεχώρισε στον διαγωνισμό Accounting Awards αποσπώντας 8 τιμητικά βραβεία.

Συγκεκριμένα κέρδισε:

1.PLATINUM AWARDBest Tax Accounting & Consulting Company, στην κατηγορία Περιφερειακά Λογιστήρια.

2.GOLD AWARD – Best Tax Accounting & Consulting Company in Thessaloniki, στην κατηγορία Θεσσαλονίκη – Περιφερειακά Λογιστήρια.

3.GOLD AWARD – Διεθνείς Οικονομικοί, Φορολογικοί και Επιχειρηματικοί Σύμβουλοι | Best Tax Accounting & Consulting Ambassador of Greece abroad, στην κατηγορία Συμμετοχή σε Διεθνείς Δράσεις & Πρωτοβουλίες.

4.GOLD AWARD – Best Market Entry & Tax Consulting Expert in Greece, στην κατηγορία Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

5.SILVER AWARD – Best Accounting Services Firm in Greece, στην κατηγορία Λογιστικές Υπηρεσίες.

6.SILVER AWARD – Best Tax Services & Consulting Company in Greece, στην κατηγορία Φοροτεχνικές υπηρεσίες.

7.SILVER AWARDΟικονομικοί & Επιχειρηματικοί Σύμβουλοι Κατοίκων και Επιχειρήσεων Εξωτερικού | Leading Tax Accounting & Consulting Firm in Greece, στην κατηγορία Επιτυχής Προσφορά Υπηρεσιών στο Εξωτερικό.

8.Τέλος η αξιοσημείωτη αυτή βράβευση ολοκληρώθηκε με την απονομή ακόμη μιας τιμητική διάκρισης η οποία που ανέδειξε την ATLAS CONSULTING ως την Συμβουλευτική Εταιρεία της Χρονιάς! – WINNER AWARD

Με αφορμή την περίλαμπρη επιτυχία της ATLAS CONSULTING στα Accounting Awards 2022, τα ιδρυτικά στελέχη της εταιρείας CEO & General Manager κος Γιώργος Κάλφας και η Chief Business Officer κα Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα, μοιράστηκαν την χαρά τους δηλώνοντας:

ΓΚ.: Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές, είναι πολύ σημαντικό για τον κλάδο μας να υπάρχει αυτός ο θεσμός.

Ευχόμαστε ολόκαρδα να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια το ίδιο δυναμικά και ακόμα περισσότερο.

Εμείς από την δική μας πλευρά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για όλους τους ανθρώπους μας όσο μπορούμε περισσότερο, ώστε να είμαστε και του χρόνου εδώ για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τον κλάδο μας και τους συναδέλφους μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, διότι είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ σήμερα.

Σ.Κ.: Είναι ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση να βρισκόμαστε εδώ σήμερα μαζί με την ομάδα της Atlas Consulting.

Πριν από 10 μέρες γιορτάσαμε την επέτειο 50 χρόνων της εταιρείας μας και αυτό μας καθιστά μια από τις πιο μακρόβιες εταιρίες στον κλάδο, συγκεκριμένα θυμάμαι τον πατέρα μου από τον οποίο και ξεκίνησε η εταιρεία μας, να φορά εκείνες τις μανσέτες στα μανίκια, ωστόσο από τότε έχει εξελιχθεί πάρα πολύ ο χώρος.

Εγώ απλά θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με έχει αξιώσει να βρίσκομαι εδώ και να συμμετέχω στην αναβάθμιση του κλάδου μας, γιατί δεν ήταν αυτός που είναι τώρα, τους γονείς μου για τις αξίες και φυσικά την καταπληκτική μου ομάδα που παρόλο τούς δύσκολους καιρούς για την οικονομία που διανύουμε, διακρίνεται πραγματικά για το ήθος και για την επιστημοσύνη της. Ευχαριστώ πολύ.

Λίγα λόγια για την ATLAS CONSULTING

A.TL.AS  Consulting (ακρωνύμιο των λέξεων: Accounting | Taxation Law | Administration Specialist), δεύτερης γενιάς εταιρία, είναι μία από τις παλαιότερες Εταιρίες στην παροχή Φορολογιστικών & Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Με ιστορία 5 δεκαετιών στην Θεσσαλονίκη, υποκατάστημα στην Αθήνα και συνεργάτες ανά την Ελλάδα, λειτουργούμε ως Επιχειρηματικός Σταθμός μιας ‘Στάσης’ προσφέροντας Υπηρεσίες και Λύσεις με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, σε ιδιώτες και πολυεθνικές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, καλύπτοντας ολιστικά και ανθρωποκεντρικά τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης και φορολογούμενου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο