5η Συνάντηση AtlasClub: Ο Σκρουτζ, η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία και το Πνεύμα της Οικονομικής Σοφίας που διδάσκει..- Financial Brain 101

Ένας από τους πιο διάσημους μίζερους τσιγκούνηδες γεννήθηκε κάποια Χριστούγεννα. Ο Σκρουτζ της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» του Τσαρλς Ντίκενς δεν αγαπάει κανέναν, βασανίζει τον υπάλληλό του, έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά του, αδιαφορεί για τη φτώχια που τον περιβάλλει και περνάει τη ζωή του ολομόναχος παρέα με τα λεφτά του.

Κάποια νύχτα θα δεχτεί επίσκεψη από το πνεύμα των Χριστουγέννων το οποίο θα του δείξει το μέλλον του – και δε θα του αρέσει καθόλου.

Σίγουρα θα ξέρεις την ιστορία, τώρα είναι η ώρα να την δεις από μια άλλη σκοπιά: από την σκοπιά της οικονομικής παιδείας, σοφίας αλλά και της οικονομικής μας συμπεριφοράς τόσο προσωπικά όσο και επιχειρηματικά.

Μπαίνοντας στο Πνεύμα των Χριστουγέννων και κλείνοντας μια ακόμα χρονιά, θεωρήσαμε χρήσιμο σε αυτήν την συνάντηση μας να κάνουμε μια εισαγωγή για ένα θέμα που καίει όλους μας και αποτελεί ταμπού: να μιλήσουμε για τον πλούτο, για την ευημερία, για την αφθονία, για την διαχείριση της τσέπης μας.

Θα μιλήσουμε για όλα αυτά που μας πλούτισαν και όλα αυτά που μας φτώχαιναν σαν ανθρώπους και σαν επιχειρηματίες μέσα στο 2018.

Θα μιλήσουμε για το Νέο Πρόγραμμα Οικονομικής Παιδείας, Financial Brain 101.

Το τέλος του χρόνου είναι πάντα εποχή απολογισμών.

Είναι όμως και η εποχή που δίνουμε νέες υποσχέσεις.

Αυτή η χρονιά σε άφησε με γεμάτες τσέπες ή με αδειανές ή μήπως τρύπησαν στην διάρκεια του χρόνου;

Και τι νέα υπόσχεση θα δώσεις στον εαυτό σου για το Νέο Έτος;

Με αυτά και άλλα ζουμερά αποχαιρετούμε το 2018 με την Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή του AtlasClub, στην καθιερωμένη συνάντηση του μήνα -5η κατά σείρα -την Παρασκευή 21/12/2018, στις 6.30 μμ στο coho!

Σε περιμένουμε με χαρά!

Γιώργος και Σουσάνα Κάλφα

AtlasClub