Με απόλυτη επιτυχία έγινε και η 5η συνάντηση τωνAtlas Coaching Series 5ο Life & Business Coaching Workshop: “Λιγότερο Στρες – Περισσότερη Ροή: πως να κάνουμε την ζωή και την εργασία μας πιο απολαυστικές και λιγότερο στρεσογόνες!

Η ζωή μας είναι πολύ όμορφη για να την καταστρέφουμε με το υπερβολικό στρες και στο workshop μας αυτό παρουσιάσαμε με τρόπο προσιτό για όλους το τι ακριβώς είναι το άγχος και με ποιον τρόπο εκδηλώνεται στην καθημερινή μας ζωή.

Μέσα από την παρακολούθηση αυτού του workshop μπόρεσε κάθε συμμετέχοντας να εντοπίσει και να κατανοήσει ποιες είναι οι πηγές που του προκαλούν το στρες και να αναγνωρίσει τις σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις του, να αναγνωρίζει και να επεξεργάζεται τα αρνητικά μοτίβα της σκέψης του, καθώς και να εφαρμόζει τεχνικές φυσικής σωματικής χαλάρωσης τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή ώστε έγκαιρα να το αντιμετωπίζει.

Στο workshop αυτό ο κάθε συμμετέχοντας έλαβε τις απαραίτητες γνώσεις,  πρακτικές συμβουλές και εργαλεία (τεχνικές χαλάρωσης, ρύθμιση και έλεγχος αναπνοής, άσκηση και διατροφή κ.α.), που θα τον βοηθήσουν στο εξής να μάθει καλύτερα τον εαυτό του, να αντιμετωπίζει το στρες δημιουργικά, βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα ζωής και εργασίας του.

Αυτή η συνάντηση είχα τα πάντα: και πολύ εργασία με τον εαυτό μας , εξαιρετικούς ομιλητές – Coaches που μοιράστηκαν μαζί μας πολύτιμες γνώσεις και εργαλεία, διάδραση με ανθρώπους που θέλουν και αυτοί να αναβαθμίζουν τον εαυτό τους προσωπικά και επαγγελματικά, και υπέροχα χαμόγελα, δάκρυα συγκίνησης και πολύ θετική ενέργεια.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι συναντήσεις Atlas Coaching Series σε  βοηθάν να έρθεις  σε επαφή με τον εαυτό σου, να κατανοείς τι θέλεις, τι μπορείς και έπειτα να καταγράφεις για τις αλλαγές που οφείλεις να κάνεις, το σχέδιο που οφείλεις να εφαρμόσεις ώστε συνεχόμενα να κάνεις βήματα προς την πραγματοποίηση των στόχων σου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  θερμά όλους αυτούς που κατάφεραν να έρθουν για την συμμετοχή σου στο 5ο Life Coaching Workshop, που με πολύ φροντίδα και αγάπη προετοιμάσαμε όλη η ομάδα της Atlas Consulting και του AtlasHub.

«Ο ελέφαντας τρώγεται μπουκιά μπουκιά», έτσι και οι στόχοι μας, όσο μεγάλοι και αν είναι, επιτυγχάνονται βήμα βήμα.

Οι άνθρωποι της κοινότητας των συναντήσεως Atlas Coaching Series είναι όλοι τους υπέροχοι, ξεχωριστοί και οι άνθρωποι που βοηθάν με το παράδειγμα τους να δείξουν ότι αν θέλει ένας άνθρωπος να πετύχει και προσωπικά και επαγγελματικά, βρίσκει τον επαγγελματία Coach που θα τον βοηθήσει με τα κατάλληλα εργαλεία, τους κατάλληλους μηχανισμούς και τις κατάλληλες γνώσεις, να τα καταφέρει! Αυτή η υπέροχη ομάδα ανθρώπων, που συνέχεια εμπλουτίζεται, άρχισαν να βλέπουν απτά και ποιοτικά αποτελέσματα βελτίωσης και στην ζωή και στην καριέρα τους  μέσα από την συμμετοχή τους στα μηνιαία Coaching Workshop μας!
Και αυτό είναι η πιο μεγάλη ανταμοιβή για εμάς!
Καλή αντάμωση!
Stay tuned!
Μετάβαση στο περιεχόμενο