2πλη διάκριση της Atlas Consulting στα Accounting Awards

Οι διακρίσεις ποτέ δεν έρχονται μόνες τους. Πίσω από αυτές, υπάρχει σκληρή εργασία, εστίαση στην λεπτομέρεια και στην ποιότητα μα πάνω από όλα, Αγάπη για αυτό που κάνουμε.
Και εμείς διακριθήκαμε σε δύο στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν:
– την Εξωστρέφεια και
– την 49χρόνη παρουσία μας στον Φορολογιστικό και Συμβουλευτικό κλάδο
άρα πρώτα Accounting Awards 2020!

🏆🏆🏆 Winner στην κατηγορία Περιφερειακά Λογιστήρια ως Top Historical Tax- Accounting & Consulting Company in Northern Greece

🏆🏆🏆 Silver στην κατηγορία Επιτυχής προσφορά υπηρεσιών στο εξωτερικό  ως Leading Tax Accounting & Consulting Ambassador in Greece

Σε μια ιδιαίτερα βεβαρημένη χρονιά για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, και παρά τις αντιξοότητες, εταιρείες συμβουλευτικών και λογιστικών υπηρεσιών σαν την Atlas Consulting αλλά και οι οικονομικές διευθύνσεις των επιχειρήσεων, οι οποίες συμμετείχαν και διακρίθηκαν στην πρώτη διοργάνωση των βραβείων, έδειξαν με τις καλές πρακτικές τους, όχι μόνο ότι το επίπεδο των υπηρεσιών παραμένει υψηλό, αλλά και ότι το μέλλον του κλάδου στη χώρα μας είναι λαμπρό.
Ερωτηθέντες,  ο CEO της Atlas Consulting, Γιώργος Κάλφας  αλλά και η Business Development Manager, Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα, για αυτές τις διακρίσεις της εταιρίας είπαν:
ΓΚ. Η διάκριση μας στα Accounting Awards, αν μη τι άλλο, αποτελεί μια μικρή νίκη και μια στοιχειώδης αναγνώριση του έργου μας που στόχο έχει την Οικονομική Αριστεία αλλά και την Ηθική Αριστεία. Ανθρωπιά, Ήθος και Επιστημοσύνη ήταν πάντα οι πυλώνες μέσω των οποίων αναπτυσσόμαστε και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην Ελληνική και Παγκόσμια Αγορά τα 49 χρόνια που υπάρχουν σε αυτήν. Ό,τι έχουμε καταφέρει έως σήμερα και ο,τι θα καταφέρει στο μέλλον, ήταν και θα είναι αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας και της έμφασης που δίνουμε στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η ομάδα μας μα κυρίως της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι πελάτες μας τις 5 δεκαετίες ζωής μας  που είναι και οι Πρωταγωνιστές για ο,τι κάνουμε.
ΣΠΚ Ο ιδρυτής της εταιρίας μας, ο κύριος Κλεάνθης Πατσούμης και Πατέρας μου θα πρέπει σήμερα να είναι ιδιαίτερα υπερήφανος γιατί οι σπόροι που έσπειρε πριν 49 χρόνια,  έγιναν δέντρο με ισχυρές ρίζες που αποδίδει καρπούς. Τα σημερινά βραβεία που κατακτήσαμε με πολύ εργασία και μεράκι, θα πρέπει να τον κάνουν πολύ ευτυχισμένο.”
Έμπνευση μας όλοι εσείς!
Συνεχίζουμε δυναμικά, ταπεινά, βάζοντας ψηλά τον πήχη!
49 χρόνια μαζί γράφουμε ιστορία!